"Contagion" Premiere - 68th Venice Film Festival
Divertisment

Gwyneth Paltrow a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să divorțeze de Chris Martin

Gwyneth Paltrow, mărturisiri neașteptate despre fostul soț: ”Niciodată nu am vrut să divorțez!”

Gwyneth Paltrow, actrița în vârstă de 48 de ani, care a câștigat un premiu Oscar, a mărturisit că niciodată nu și-a dorit să divorțeze de Chris Martin.

Actrița și solistul de la Coldplay, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit în 2003, iar în 11 ani mai târziu, în 2014, s-a despărțit. Divorțul lor s-a pronunțat doi ani mai târziu, în 2016, iar acum Gwyneth Paltrow a vorbit despre prima ei căsnicie.În cadrul unui podcast, actrița, care acum e căsătorită cu Brad Falchuk, a dezvăluit că niciodată nu și-a imaginat că va divorțat.

”Niciodată nu mi-am dorit să divorțez. Niciodată nu am vrut să nu fiu căsătorită cu tatăl copiilor mei.”, a mărturisit actrița în vârstă de 48 de ani.

Hollywood Stands Up To Cancer Presented By The Entertainment Industry Foundation And Event Chairs Jim Toth And Reese Witherspoon Benefiting Stand Up To Cancer - Inside

Citește și: Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță: ea e dovada că poți combina cu succes moda de lux cu fast fashion-ul

”Dar prin acest proces am învățat mai multe despre mine decât mi-aș fi putut imagina vreodată.”, a mai adăugat actrița, potrivit Daily Mail.

De-a lungul timpului, Chris Martin a avut relații cu actrițele Annabelle Wallis și cu Jennifer Lawrence, iar acum trăiește o poveste de iubire cu Dakota Johnson, în vârstă de 31 de ani.

De cealaltă parte, Paltrow este căsătorită cu Brad Falckuk, pe care l-a cunoscut în 2010. Cei doi s-au reunit câțiva ani mai târziu, iar abia în 2015 au recunoscut că formează un cuplu.

”Eram prieteni de mult timp și eram ceva de genul ”O să fim împreună? Chiar se întâmplă asta?” Îmi era teamă fiindcă el e genul de persoană care cere să fii prezent și intimitate și comunicare într-o manieră în care eu pur și simplu nu știam cum să o fac. Îmi place să mă cert prin a mă închide în mine… părăsesc camera. Iar el e la modul ”Nu. Categoric nu. Stăm aici și rezolvăm situația”. E ca și cum aș avea lângă mine un antrenor de jiu-jitsu care îmi spune ”O să te fac să îți vezi părțile proaste astfel încât să poți câștiga și avansa”.”, a mărturisit actrița.

Citește și: Cum se îmbracă Victoria Beckham atunci când nu știe că sunt paparazzii pe urmele ei. Ținuta, surprinzătoare pentru mulți fani

De asemenea, Gwyneth Paltrow a mărturisit că are o relație de prietenie cu fostul soț. Deși uneori le este greu, cei doi au stabilit să pună copiii pe primul loc, așa că toate deciziile pe care le iau, le iau gândindu-se la binele acestora.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri