Regina Letizia stil vestimentar
Moda

Regina impresionează cu stilul său impecabil, dar și cu curajul de a alege ținute mai îndrăznețe. / Foto: Profimedia

Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță: ea e dovada că poți combina cu succes moda de lux cu fast fashion-ul

Regina Letizia a Spaniei nu dă niciodată gres cu ținutele sale, fie că alege o rochie de mii de euro creată o mare casă de modă sau un outfit cumpărat de la Zara, Assos sau Massimo Dutti. Regina impresionează cu stilul său impecabil, dar și cu curajul de a alege ținute mai îndrăznețe.

Spanish Royals Attend The National Day Military Parade
Regina Letizia, de ziua nationala a Spaniei, 2019, intr -o superba rochie roz

Deși e adesea comparată cu Kate Middleton, apreciată și ea pentru alegerile vestimentare și pentru faptul că dă o șansă și brandurilor accesibile, Letizia e mult mai aventuroasă în ceea ce privește moda.

Kate Middleton nu riscă niciodată și ținutele ei sunt destul de previzibile. Are un stil clasic și preferă un anumit tip de rochii, de trench-uri sau pantaloni. În schimb, aparițiile Letiziei sunt mereu o surpriză.

Wedding Of Swedish Crown Princess Victoria & Daniel Westling: Arrivals
Regina Letizia a Spaniei nu dă niciodată gres cu ținutele sale, fie că alege o rochie de mii de euro creată o mare casă de modă sau un outfit cumpărat de la Zara, Assos sau Massimo Dutti.

Regina Letizia a Spaniei, un stil vestimentar îndrăzneț

Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, azi de la 18:00!

Deși este întruchiparea eleganței în rochiile ei de gală, accesorizate cu diademe impresionante, Regina Letizia nu se teme să își facă apariția în public în rochii de piele, de exemplu. Garderoba ei este una extrem de bogată, cu piese diferite – salopete elegante, rochii de gala sau lejere, pantaloni comozi sau mulați.

King Felipe Of Spain And Queen Letizia of Spain Attend The "Miro, La Couleur Des Reves" Exhibition At Grand Palais in Paris

Intra în GALERIA FOTO de mai jos că să vezi cele mai spectaculoase ținute purtate de Regina Letizia a Spaniei.

Cum a ajuns să fie Regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Vezi si: Cea mai scumpă rochie de mireasă purtată vreodată de o prințesă europeană. Cum arată creația de șase milioane de lire

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Vezi si: Imagini rare din biroul personal al Regelui Felipe si Reginei Letizia. De unde lucreaza in timpul pandemiei

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri