Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Divertisment

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber întărește zvonurile despre problemele din căsnicia cu Justin Bieber. Vedeta a apărut din nou singură la un eveniment

Deși a negat faptul că nu are probleme în căsnicie, Hailey Bieber a întărit și mai mult speculațiile lansate în mediul online după ce a apărut pentru a doua oară singură la evenimentul care a avut loc înainte de Premiile Oscar. Modelul în vârstă de 27 de ani a apărut alături de Zoe Kravitz și Channing Tatum la petrecerea YSL din Los Feliz, California, fără celebrul ei soț.

La începutul aceste luni au apărut o mulțime de zvonuri cum că Hailey și Justin Bieber au probleme în relație și se gândesc la divorț. Nu este prima dată când se speculează acest lucru, fiindcă utilizatorii rețelelor de socializare au distribuit masiv informații cum că celebrul artist ar fi folosit-o pe Hailey doar pentru a-și lua viza. 

Citește și: Hailey Bieber, seducătoare în orice ținută. Soția lui Justin Bieber a făcut furori într-o haină de blană la brațul artistului

Sătulă de aceste speculații, Hailey a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a spus: „Trebuie să știți că poveștile și „articolele oarbe” constante pe care le văd pe TikTok sunt 100% greșite. Vin din țara iluziilor. Știu că poate fi distractiv pentru unii să arunce cu aceste povești, dar vă garantez că sunt false. Îmi pare rău că le stric”. 

Hailey Bieber alături de Zoe Kravitz și Channing/ Profimedia
Hailey Bieber alături de Zoe Kravitz și Channing/ Profimedia

Cu toate acestea, cei doi nu au mai apărut împreună în ultimul timp. Recent, Hailey a fost surprinsă la o petrecere pre-Oscar, unde a fost însoțită de Zoe Kravitz și Channing Tatum, nicidecum de soțul ei, Justin Bieber. Ea a purtat un costum elegant și și-a aranjat părul într-un mod natural, având un machiaj simplu care i-a accentuat trăsăturile. Este a doua seară la rând când modelul apare alături de Zoe și Channing, aceasta fiind prezentă anterior la lansarea cărții „Barbie: The World Tour”. 

Citește și: Hailey Bieber, criticată dur pentru gestul făcut la nunta unei prietene. Fanii nu au iertat-o pentru ținuta aleasă

De asemenea, aparițiile lui Hailey vin după ce tatăl ei, Stephen Baldwin, le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei, Justin Biber. Surse apropiate fondatoarei Rhode Skin au dezvăluit pentru TMZ că cei doi soți trec printr-o perioadă nefastă, despre care tatăl modelului știe. Deși intențiile sale au fost bune, fiica lui nu s-a bucurat de gestul lui.

Potrivit sursei citate, Hailey, în vârstă de 27 de ani, nu este deloc fericită că problemele ei din căsnicie au ajuns în lumina reflectoarelor, tatăl ei fiind cel care a făcut publică această informație. Mai exact, el a postat pe Instagram un video în care Justin cântă, în dreptul căruia a pus o descriere care a lansat o mulțime de întrebări. „Creștini, vă rog ca atunci când vă gândiți la Justin și Hailey, să vă luați un moment pentru a face o mică rugăciune pentru ei, pentru a avea înțelepciune, protecție și a fi mai apropiați de Dumnezeu".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?