hailey bieber
Divertisment

Hailey Bieber este soția lui Justin Bieber și unul dintre cele mai de succes modele din lume. / Foto: Profimedia

Hailey Bieber, criticată dur pentru gestul făcut la nunta unei prietene. Fanii nu au iertat-o pentru ținuta aleasă

Hailey Bieber a participat weekendul trecut la nunta bunei sale prietene Stephanie Shepherd, însă după ce a postat fotografiile de la eveniment, fanii modelului în vârstă de 26 de ani au asaltat-o cu critici. 

Deși rochia i-a venit ca o mănușă și i-a scos în evidență silueta de invidiat, se pare că nuanța piesei vestimentare a creat controverse în mediul online. Soția lui Justin Bieber a fost acuzată că a încălcat protocolul atunci când s-a îmbrăcat în alb la nunta prietenei sale. 

Citește și: Hailey Bieber, posesoarea trupului perfect. Picioare bronzate și strălucitoare, rochie mini sclipitoare, atitudine de divă

„Ea a purtat alb la o nuntă? La nunta prietenei sale?”, a scris unul dintre fani pe rețeaua de socializare. „De ce poartă alb la o nuntă?”, a comentat altul. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii au judecat-o pentru alegerea făcută, susținând că nu ar fi trebuit să poarte alb la nuntă, câțiva dintre urmăritori au fost de părere că rochia nu este albă, ci mai degrabă un albastru foarte deschis. 

Această regulă nescrisă există deja de mulți ani și spune că invitații nu au voie să poarte alb sau culori foarte deschise la o nuntă, cu excepția cazului în care există o tematică de acest fel impusă de miri. 

Citește și: Cum se simte Hailey Bieber la un an de la operația la inimă. Modelul a dezvăluit care este starea ei de sănătate actuală

Revista Brides afirmă că invitații ar trebui să evite să poarte „alb murdar, galben deschis, bej, crem sau orice altă culoare super deschisă care ar putea fi confundată cu alb”.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri