Hailey Bieber/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber/ Profimedia

Hailey Bieber, prima apariție după drama din mediul online. Ce face soția lui Justin în timp ce utilizatorii o critică pe internet

Hailey Bieber este în centrul atenției în ultima săptămână, după ce utilizatorii platformelor de socializare au stârnit încă un scandal între cele două femei din viața lui Justin Bieber. În timp ce milioane de oameni discută despre triunghiul amoros, modelul în vârstă de 26 de ani se află într-o escapadă tropicală în Cabo. 

Soția celebrului cântăreț a fost surprinsă de paparazzi bucurându-se de vremea însorită de la plajă, alături de mai multe prietene, purtând un costum de baie verde electrizant, format dintr-un top decoltat și o pereche de pantaloni scurți. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Hailey nu părea deloc afectată de drama din jurul ei, ci chiar se bucura din plin de lucrurile frumoase pe care i le oferă viață. Aceasta a fost surprinsă savurând un cocktail pe marginea unei piscine, alături de prietenele sale, iar mai apoi a simțit nevoie de adrenalină, căci a luat la rând toate activitățile acvatice puse la dispoziție de resortul din Cabo San Lucas, Mexic. 

Citește și: Selena Gomez o apără pe Taylor Swift, după ce Hailey Bieber a atacat-o pe solistă. Internauții au comentat: Asta e Hailey cea adevărată

Imaginile cu Hailey vin la câteva zile de când internauții au început un scandal uriaș în mediul online, în special pe TikTok. După ce Selena Gomez a reapărut în atenția publicului după premiile Grammy, videoclipurile sale au devenit virale. Astfel, într-una dintre postări, artista a mărturisit că și-a greșit sprâncenele atunci când și-a făcut machiajul. Aceasta nu ar fi fost o problemă, dacă fanii nu vedeau că Hailey Bieber și Kylie Jenner au făcut o postate pe contul lor de Instagram în care apar vorbind pe FaceTime în timp ce își arată sprâncenele, moment în care internauții au luat foc, fiind convinși că este un atac la adresa Selenei. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Astfel, utilizatorii rețelelor sociale s-au împărțit în două tabere, cea a Selenei fiind cu siguranță mult mai mare, ajutând-o astfel pe cântăreață să ajungă cea mai urmărită persoană de pe Instagram, titlu care i-a aparținut până de curând lui Kylie Jenner. 

Scandalul dintre Hailey și Selena Gomez datează deja de câțiva ani, de când modelul s-a căsătorit cu Justin Bieber, fostul iubit al Selenei. Deși ambele au încercat să nege că ar fi un scandal între ele, vorbind frumos una de cealaltă în timpul interviurilor și chiar fotografiindu-se împreună la evenimente, se pare că reacțiile lor din mediul online trădează sentimentele pe care le au. 

Ce declarații făcea Hailey Bieber în timp ce Selena era într-o relație cu Justin Bieber: „Mereu singură”

Selena Gomez și Justin Bieber au un trecut împreună pe care fanii nu-l pot uita. Indiferent dacă cei doi au mers mai departe și și-au refăcut viața cu alți parteneri, se pare că internauții care au crescut cu ei nu vor să renunțe atât de ușor. Astfel că, recent, pe fondul dramei create în mediul online între Hailey Bieber, actuala parteneră a celebrului cântăreț și Selena Gomez, fosta iubită, au ieșit la iveală câteva din postările vechi ale lui Hailey, de pe vreme când soțul ei se întâlnea cu actrița de la Hollywood. 

Citește și: Fosta iubită și actuala soție a lui Justin Bieber, împreună într-o fotografie. Imaginea cu Selena Gomez și Hailey Bieber e virală

Zilele trecute, susținătorii cântăreței în vârstă de 30 de ani au dezgropat tweet-urile vechi ale lui Hailey, în vârstă de 26 de ani, care datează de mai bine de 10 ani. În postări, modelul vorbește despre relația dintre Selena Gomez și Justin Bieber. 

O postare din mai 2011 spunea: „Sunt cu siguranță 100% în echipa Jelena”, în timp ce altul susține: „Nu-mi pasă ce spune altcineva, dar Justin Bieber și Selena Gomez împreună sunt definiția unui vis de adolescent”. Într-o altă postare, Hailey a scris: „Au o relație perfectă! Voi fi mereu singură”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri