justin bieber hailey baldwin
Divertisment

Hailey, soția lui Justin Bieber, primele declarații despre copii: ”Sunt încă foarte, foarte tânără!”

Hailey, soția lui Justin Bieber, a fost protagonista unui pictorial inedit pentru revista WSJ, iar în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că nu se grăbește să aibă copii.

În vârstă de 25 de ani, Hailey Bieber și-a etalat corpul perfect sculptat în ținute care mai de care mai nonconformiste. Totodată, în cadrul unui interviu pentru WSJ, ea a dezvăluit că își dorește să aibă copii, însă nu se grăbește deloc, pentru că e foarte tânără, potrivit Daily Mail

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Hailey Bieber și poza de peste 2 milioane de like-uri. Și-a expus corpul perfect într-un set de lenjerie intimă nude

”Cred că ideal ar fi să încercăm în câțiva ani. Există un motiv pentru care se numește a încerca, nu-i așa? Nu știi cât de mult durează procesul. Cu siguranță nu vom avea un copil în acest an.”, a mărturisit Hailey.

Hailey Bieber și Justin Bieber

”Întâi te îndrăgostești, apoi te căsătorești, iar apoi apare copilul. Cred că mi s-a impregnat această idee și mi-am dorit copii imediat după căsătorie, dar apoi am împlinit 25 de ani și m-am gândit că sunt încă super, super tânără.”, a mai adăugat modelul.

Ce spune Hailey despre căsătoria ei cu artistul Justin Bieber

Hailey Bieber s-a căsătorit legal cu Justin în cadrul unei ceremonii la tribunalul din New York, în 2018, înainte de a merge la altar în stațiunea Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud, pe 30 septembrie 2019. Recent, Hailey a recunoscut că s-a căsătorit prea „repede”, în timp ce dădea sfaturi despre relații la The Ellen DeGeneres Show.

„Întotdeauna îmi place să fiu atentă când le dau sfaturi oamenilor, pentru că nu vreau să se gândească la mine ca la un expert. Sunt proaspăt căsătorită. M-am căsătorit foarte repede. Încă o iau ușor și încă învăț multe”, a declarat aceasta.

Citește și: Hailey Bieber, apariție de peste 2 milioane de like-uri, în costum de baie. Soția lui Bieber a renunțat la machiaj în vacanță

De asemenea, Hailey le-a recomandat oamenilor care sunt într-o relație să-și facă timp și pentru ei, pentru a menține lucrurie pe o linie de plutire. 

„A-ți face timp să fii singur, pe cont propriu și poate chiar să călătorești singur, e cel mai important lucru. Acesta a fost și cel mai important lucru pentru mine, că am avut propria experiență de viață înainte de a fi alături de cineva tot restul vieții. Mă bucur că am propria mea identitate și sunt confortabilă în propria mea piele”, a mai declarat Hailey Bieber. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri