Hailey Jade și Eminem
Divertisment

Fiica lui Eminem, Hailie Jade, în echipament sportiv / Getty Images, Instagram

Hailie, fiica cea mare a lui Eminem, apariție spectaculoasă la 25 de ani. Cât de bine arată tânăra în echipament sportiv

Hailie Jade, fiica cea mare a lui Eminem, a făcut publice imagini inedite pe rețelele sociale, iar fanii au fost impresionați de cât de bine arată tânăra de doar 25 de ani.

Hailie Jade este posesoarea unui trup perfect, care este rezultatul orelor de antrenament, dar și a unei diete echilibrate. De curând, ea a făcut publice imagini din timpul unui antrenament.

https://www.peroz.ro/divertisment/fiica-cea-mica-a-lui-sylvester-stallone-a-implinit-19-ani-cat-de-frumoasa-este-scarlett-46103

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcată în colanți și într-o bustieră, tânăra de doar 25 de ani și-a etalat mândră nevoie mare silueta perfectă, spre surprinderea fanilor, care nu s-au abține să n-o complimenteze pentru felul în care arată.

”Te ador, îți stă minunat în echipamentul roz!”, ”Arăți extraordinar!”, ”Hailie, ești cea mai frumoasă!”, au comentat internauții.

Citește și: Ce a crescut fiica lui Eminem! Hailie are 25 de ani, este absolventă de Psihologie și vedetă pe Instagram

Hailie este cunoscută pe rețelele sociale, acolo unde și-a construit o comunitate numeroasă. Ea este fiica lui Eminem, pe care o are din căsnicia cu Kimberly Scott. Muzicianul s-a căsătorit cu Kimbertly în 1999, la patru ani de când Hailie a venit pe lume. Din păcate, mariajul lor n-a mers, iar în 2001 au divorțat. Câțiva ani mai târziu, ei au decis să-și mai dea o șansă și s-au căsătorit în ianuarie. În aprilie, însă, ei au semnat actele de divorț.

Hailie Jade are diplomă în Psihologie

Hailie Jade nu este doar frumoasă și fiica unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, ci și absolventă de Psihologie. Aceasta a terminat facultatea în 2018, în Michigan, și se poate lăuda cu o diplomă de psiholog. În timpul studiilor universitare l-a cunoscut și pe actualul ei iubit.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri