hailie jade, fiica lui eminem
Divertisment

Hailie Jade nu abuzează de celebritatea lui Eminem, tatăl său. / Foto: Profimedia

Hailie Jade, fiica lui Eminem, poză rară cu iubitul. Cei doi s-au cunoscut la facultate

Nu mai e fetița care apărea în clipurile celebrului ei tată, Eminem! Hailie Jade are 25 de ani, iubește de cinci ani și este fericită. Preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să nu profite de numele rapperului. Pasionată de fitness și absolventă de Psihologie, aceasta și-a creat o comunitate mare pe Instagram, unde postează des imagini de zi cu zi.

Citește și: Hailie, fiica cea mare a lui Eminem, apariție spectaculoasă la 25 de ani. Cât de bine arată tânăra în echipament sportiv

O apariție rară pe contul ei de socializare este iubitul Evan, pe care l-a cunoscut în timpul facultății. Familia le susține relația, inclusiv tatăl ei. La poza cu tânărul cuplu a comentat chiar și fratele mai tânăr al lui Eminem, semn că sunt apropiați cu toții.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărită de peste 2 milioane de oameni pe Instagram, fiica lui Eminem este un model pentru multe tinere pasionate de sport și modă. Aceasta oferă deseori sfaturi în aceste domenii, preocupată fiind de a atinge cea ai bună versiune a sa. Tânăra pozează cel mai adesea singură, doar de câteva ori cu iubitul și niciodată cu celebrul ei tată.

Hailie Jade are diplomă în Psihologie

Hailie Jade nu este doar frumoasă și fiica unuia dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, ci și absolventă de Psihologie. Aceasta a terminat facultatea în 2018, în Michigan, și se poate lăuda cu o diplomă de psiholog. În timpul studiilor universitare l-a cunoscut și pe actualul ei iubit.

Citește și: Fiica lui Paul Walker, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea actorului: ”O zi absurdă de care să ne amintim cu tristețe”

Ce spune Eminem despre fiica lui

“Îi merge bine, sunt mândru de ea. A terminat Facultatea. Cred că faptul că am crescut-o pe ea este cel mai mare merit al meu în viață”, spunea Eminem, acum ceva vreme, despre fiica lui, Hailie.

Foto: Instagram, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri