Halle Berry, apariție spectaculoasă într-o rochie de un roșu aprins. Profimedia
Divertisment

Halle Berry, apariție spectaculoasă într-o rochie de un roșu aprins. Profimedia

Halle Berry, apariție spectaculoasă într-o rochie roșie. Actrița a atras toate privirile la People's Choice Awards 2021

Halle Berry a atras toate privirile la People's Choice Awards 2021 săptămâna aceasta. Actrița a purtat o rochie de un roșu aprins. 

Actrița Halle Berry a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și a ales să poarte la People's Choice Awards 2021 o rochie de un roșu aprins care i-a pus în evidență toate trăsăturile. Vedeta a arătat spectaculos și a atras toate privirile, mai ales în timpul discursului atunci când a acceptat trofeul pentru Career Achievement Award. 

În vârstă de 55 de ani, Halle arată foarte bine și mulți se întreabă cum reușește să-și mențină forma fizică. Actrița a purtat o rochie scurtă cu trenă, care i-a pus în evidență picioarele tonifiate, semn că îi place să facă sport și să aibă grijă de corpul ei. Aceasta a asortat rochia cu o pereche de sandale argintii cu toc. Mai mult, coafura și machiajul au întregit ținuta și au făcut-o să strălucească la eveniment. 

Citește și: Halle Berry, apariție răvășitoare la 55 de ani. Cum arată actrița în costum de baie

„Când am început acum 30 de ani, nu existau încăperi ca aceasta în care să mă pot duce și să mă simt afirmată sau apreciată. Eram adesea singură. Eram doar unul dintre puținii oameni de culoare din sală care căutau să-și găsească valoarea, să mă simt împlinită. 30 de ani mai târziu, să fiu aici, nu doar ca actor, ci acum ca regizor, să rămân autentică și fidelă cu mine și să o fac în propriile mele condiții este probabil una dintre cele mai mari bucurii din viața mea și sunt atât de fericită să împărtășesc asta cu voi toți”, a declara Halle Berry în timpul discursului. 

Halle Berry și-a folosit discursul pentru a-și lăuda soțul

Tot în timpul discursului, Halle Berry a ținut să-i mulțumească și să-și laude partenerul de viață, pe cântărețul Van Hunt, în vârstă de 51 de ani. Acesta a fost prezent la eveniment și a susținut-o, lucru care a contat foarte mult pentru celebra actriță. Cei doi s-au completat, arucându-și priviri de îndrăgostiți în timp ce pozau la panou. Aceștia și-au confirmat relația în septembrie anul trecut. 

Citește și: Halle Berry, după trei divorțuri: Mi-aș fi dorit să-l întâlnesc pe Van Hunt mai devreme ca să-l fi putut iubi mai mult

„În sfârșit am găsit dragostea pentru toți anul acesta. Știu că toți ați fost în această călătorie dureroasă cu mine! Pe lângă regia primului meu film, am găsit și dragostea vieții mele și știu că este adevărat. Pentru că atunci când eșuezi de atâtea ori, știi cum arată răul. Și pentru că am eșuat de atâtea ori, acum știu cum arată cu adevărat [dragostea]”, a mai declarat Halle Berry. 

Berry a avut chiar un mesaj special pentru Hunt, care stătea în public. „M-ai completat. M-ați susținut. Nu am avut niciodată asta, cineva care tocmai m-a ridicat mai sus, a făcut mai mult din mine.”, a spus ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri