Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Heidi Klum și Tom Kaulitz, surprinși în ipostaze tandre în timpul unei întâlniri romantice. Cei doi s-au sărutat pasional în mașină

Heidi Klum și soțul ei, artistul Tom Kaulitz, au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unei întâlniri romantice. Cei doi au ieșit să ia cina într-un restaurant de lux din Santa Monica. 

Modelul, în vârstă de 48 de ani, a purtat o rochie elegantă albă, din dantelă, pe care a asortat-o cu o geantă de umăr și sandale cu toc argintii. Heidi și-a lăsat părul blond pe spate și a purtat un machiaj natural care i-a scos trăsăturile în evidență, în timp ce Tom Kaulitz, în vârstă de 32 de ani, a purtat un costum maro din catifea, având pantaloni largi și un tricou negru pe sub blazerul lejer. Chitaristul și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi cafenii eleganți.

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Cei doi îndrăgostiți s-au ținut de mână în timp ce au părăsit restaurantul și s-au îndreptat spre mașină, unde și-au oferit un sărut pasional înainte de a zâmbi unul la celălalt și a pleca înspre casă. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Citește și: Heidi Klum, după „accidentul” vestimentar de la America's Got Talent: Nu te apleca într-o rochie scurtă

Heidi Klum și Tom Kaulitz au declanșat inițial zvonurile despre o posibilă relație între ei în 2018, atunci când au surprinși în ipostaze apropiate, ulterior, anunțând că s-au logodit. 

Cum se înțelege Tom Kaulitz cu copiii lui Heidi Klum

Înainte de căsătoria cu chitaristul trupei Tokio Hotel, supermodelul a fost căsătorită cu stilistul Ric Pipino din 1997 până în 2002. Ulterior, Klum a început să se întâlnească cu omul de afaceri Flavio Briatore în 2004, cu care are împreună o fiică pe nume Leni. Cei doi s-au despărțiti înainte de nașterea fiicei lor, iar modelul a început să se întâlnească cu artistul Seal în același an. 

Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii. Cu toate acestea, Klum și Seal s-au separat în cele din urmă în 2012 și divorțul lor a fost finalizat doi ani mai târziu.

Citește și: Heidi Klum și soțul ei, un cuplu de neratat la show-ul Dolce & Gabbana din Veneția. Cu ce ținute au impresionat cei doi

După ce s-a căsătorit cu Tom Kualitz, Heidi Klum a dezvăluit într-un interviu că a fost îngrijorată atunci când partenerul ei actual i-a cunoscut copiii, fiindu-i teamă de modul în care se vor înțelege și de cum vor interacționa copiii cu el. 

„Sunt sigură că nu este ușor să intri într-o familie deja formată, având patru adolescenți. Era mai ușor când erau mici, cu siguranță. Fiecare vârstă vine cu provocările ei”, a declarat Heidi Klum. 

Cu toate acestea, modelul a declarat ulterior că Tom Kaulitz a devenit foarte apropiat de copiii ei în cele din urmă, acesta dându-le chiar și lecții de conducere. Ea a spus că legătura soțului cu copiii ei este una foarte „frumoasă”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri