Heidi Klum și Tom Kaulitz
Divertisment

Heidi Klum / Foto: Profimedia

Heidi Klum se mândrește cu un trup fără cusur. Supermodelul de 48 ani, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale

Heidi Klum, unul dintre cele mai cunoscute supermodele ale lumii, demonstrează că și la 48 de ani ar putea oricând să defileze din nou în costum de baie pe un podium de modă.

Citește și: Heidi Klum, după „accidentul” vestimentar de la America’s Got Talent: Nu te apleca într-o rochie scurtă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Bucuroasă că a primit un colet în care se aflau cele mai noi piese create de Kim Kardashian în colaborare cu un brand italian, Heidi a și pus ținuta "la treabă". Testul? O mulțime de fotografii făcute cu telefonul în camera de hotel în care blonda era cazată.

heidi klum

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

Îmbrăcată în bikini portocalii și un top cu mâneci lungi, care i-a lăsat la vedere abdomenul, vedeta de 48 de ani a țopăit prin cameră și și-a făcut selfie-uri îăn oglindă. Mândră de cât de bine arată, aceasta și-a pus în evidență picioarele lungi, abdomenul plat și posteriorul fără urme de celulită, într-o serie de instantanee îndrăznețe, puse pe contul ei de Instagram unde o urmăresc aproape 9 milioane de oameni.

Heidi Klum este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz, mai tânăr cu 17 ani decât ea

Heidi Klum și Tom Kaulitz

De doi ani, Heidi Klum este căsătorită cu artistul Tom Kaulitz, cu care a început o relație în 2018 și care este mai tânăr decât ea cu 17 ani. Despre această diferență și despre controversele născute pe seama subiectului, supermodelul a spus că nu își face griji și că își trăiește viața netulburată de "gura lumii".

Citește și: Heidi Klum, dezvăluire surpriză la 17 ani de când a defilat pentru Victoria’s Secret. Ce secret ascundea atunci când a urcat pe podium

Heidi Klum este la al treilea mariaj

Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. Supermodelul are o fetiță din relația cu Flavio Briatore și trei copii din căsnicia cu Seal.

Foto: Profimedia, Instagram, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri