helen mirren
Divertisment

Helen Mirren, în prima zi a Festivalului de Film de la Veneția 2021 / Foto: Profimedia

Helen Mirren și soțul ei, gesturi de îndrăgostiți la Festivalul de Film de la Veneția. Apariția strălucitoare a actriței de 76 de ani

Helen Mirren a dat încă o lecție de stil în prima zi a Festivalului de Film de la Veneția. Ca de obicei, actrița de 76 de ani a strălucit. Partener de seamă i-a fost chiar soțul ei, regizorul Taylor Hackford.

Helen Mirren este neobosită. După ce a participat la un eveniment al unei celebre case de modă, în Veneția, la care a impresionat nu numai cu ținuta, dar și cu vivacitatea, starul britanic nu a ratat nici Festivalul de Film. Aceasta a pășit pe covorul roșu chiar în ziua de deschidere, într-o rochie strălucitoare, pline de paiete argintii, lungă, cu trenă și mâneci.

Citește și: Trendul „sare și piper”. 7 actrițe celebre la Hollywood care au renunțat să-și mai vopsească părul. Mereu cuceritoare pe covorul roșu

Actrița britanică și-a lăsat părul alb pe spate. Într-un interviu pentru Daily Mail, Mirren a declarat că toate femeile ar trebui să se simtă neînfricate când vine vorba de părul lor și să nu-și facă griji despre schimbările care vin odată cu trecere timpului.

Soțul a lăsat-o să acapareze toate blițurile fotografilor, iar apoi a însoțit-o pentru câteva poze de cuplu. Cei doi au pozat îndrăgostiți pe covorul roșu, îmbrățișați sau ținându-se de mână.

helen mirren si sotul ei

Helen Mirren, recunoscătoare că și-a întâlnit soțul la 40 de ani

Helen Mirren l-a întâlnit Taylor Hackford pe când avea 40 de ani. Deși inițial a regretat că nu a apucat să-l știe de mai multă vreme, cel care i-a devenit soț în 1997 "i-a deschis ochii" cu privire la faptul că dragostea lor matură nu ar fi avut șanse de a înflori la tinerețe.
„Obişnuiam să-i spun lui Taylor: «Aş vrea să ne fi întâlnit mai devreme. Am pierdut atât de mult timp». Iar el mi-a spus: «Nu am mai fi fost împreună dacă ne întâlneam mai devreme». Şi cred că are dreptate, pentru că amândoi am fost pe o traiectorie a muncii şi a ambiţei şi, bineînţeles, am avut un anumit grad al dorinţei de a ne realiza”, a declarat starul. În plus, actriţa a recunoscut că până să-şi întâlnească soţul, toate relaţiile ei au fost mereu pe plan secund.

Citește și: Heidi Klum și soțul ei, un cuplu de neratat la show-ul Dolce & Gabbana din Veneția. Cu ce ținute au impresionat cei doi

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri