Baby2Baby 10-Year Gala Presented By Paul Mitchell - Red Carpet
Divertisment

Hilary Duff. Baby2Baby Gala. Getty Images

Hillary Duff a renunțat la haine pe coperta Women's Health: După trei nașteri, sunt mândră de corpul meu

Hilary Duff a pozat nud pentru coperta revistei Women's Health: „Sunt mândră de corpul meu”, a declarat starul din „How I Met Your Father”.

„Sunt mândru că mi-a produs trei copii. Am ajuns la momentul în care sunt împăcată cu schimbările prin care a trecut corpul meu. De asemenea, vreau ca oamenii să știe că un makeup artist a fost acolo și a făcut ca trupul meu să strălucească, iar altcineva s-a ocupat să pozez din cel mai avantajos unghi”, a mărturisit vedeta cunoscută pentru rolul Lizzie McGuire.

„Ne stresăm pentru a fi într-o formă fizică excelentă și pentru a arăta cât mai bine posibil”, a mai remarcat vedeta din „A Cinderella Story”. „Recurgem la tratamente faciale și Botox, ne aranjăm părul și ne ridicăm sprâncenele și toate acestea. Dar eu vreau să lucrez din interior. Este cea mai importantă parte a sistemului.”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Actrița a postat coperta Women's Health pe pagina ei de Instagram și a descris experiența drept „înspăimântătoare”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Știam că voi fi îngrozită când voi face asta și am avut dreptate”, a continuat ea. „@womenshealthmag a avut mereu cele mai frumoase fotografii cu femei și chiar a fost o experiență minunată. M-am simțit puternică și frumoasă și am râs mult pozând în acele ipostaze și renunțând la blugii mei de mamă, cu talie înaltă și supradimensionați. Mulțumesc tuturor celor care au făcut cumva ca această zi să pară normală și m-au sprijinit cu complimente și dragoste.”

Hilary Duff a vorbit și despre cât de important este pentru ea să se asigure că toți copiii ei vor ști să aibă grijă de sănătatea lor mintală.

Ea a povestit cum i-a explicat fiului ei că terapia va fi întotdeauna disponibilă pentru el, dacă își va dori vreodată să o acceseze.

Pe www.peroz.ro:

Cum să ai o piele strălucitoare. Trucurile pe care trebuie să le incluzi în rutina de îngrijire

Etichete: hillary duff

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri