Kate Middleton si Printul William/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton si Printul William/ Profimedia

Cum se comportă prințul William cu Kate Middleton atunci când nu-i vede nimeni. Gestul pe care îl face în fiecare noapte 

Prințul William și Kate Middleton formează unul dintre cele mai celebre cupluri din lume, demonstrând la fiecare apariție că se iubesc necondiționat. Cei doi se susțin indiferent de circumstanțe și sunt o echipă atât în viața profesională, cât și în cea personală, unde sunt părinții a trei copii. 

William știe cât de greu îi este soției sale să se pregătească și de rolul de regină și să aibă și grijă de trei copii în același timp. Astfel că, acesta își arată dragostea pentru ea cu fiecare ocazie. 

Deși le-au mai scăpat gesturi tandre și în timpul evenimentelor publice, atunci când se află în intimitatea casei lor sunt de-a dreptul romantici. William este la fel de îndrăgostit de Kate, chiar și după 11 ani de relație, și știe cum să o facă fericită pe prințesă. Atunci când Kate este super obosită, William îi aduce băutura ei preferat și petrec timp împreună pentru a o relaxa. 

Citește și: Kate Middleton, despre hobby-ul preferat al prințesei Charlotte. Ce i-a dezvăluit soția prințului William unei puștoaice de șapte ani

Chiar dacă au o mulțime de responsabilități, cei doi nu uită să se simtă bine împreună, iar după ce își pregătesc copii de somn, aceștia savurează o bere sau un gin și își povestesc cum a fost ziua. 

„Au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite. William îi aduce un gin tonic răcoritor, un cocktail sau o bere simplă și vorbesc. Sunt la fel ca toți ceilalți oameni”, a declarat un apropiat al prinților de Wales, potrivit Mirror

Secretul relației dintre prințul William și Kate Middleton

Kate Middleton și prințul William, amândoi în vârstă de 41 de ani, au reușit să-și construiască o legătură unică, extrem de puternică, în contrast cu ceea ce au trăit părinții acestuia, Charles și Diana.

Mai mult de atât, Jennie Bond, fost corespondent BBC, a adăugat că prințesa de Wales i-a oferit lui William tot ceea ce nu au avut Charles și Diana.

Citește și: Ce trucuri a „furat” Kate Middleton de la regina Elisabeta. Meghan Markle nu le va putea obține niciodată

„Nu există nicio îndoială că prințesa Kate i-a oferit lui William tot ceea ce i-a lipsit în familia în care a crescut: iubire, un parteneriat puternic, bazat pe prietenie, pasiune, respect reciproc și o relație bine închegată, stabilită după propriile reguli”, spunea Jenny în cadrul unui interviu pentru OK!.

De asemenea, fosta jurnalistă a vorbit și despre relația pe care o are William cu părinții prințesei de Wales.

„Michael și Carole Middleton l-au primit pe William în casa lor și l-au tratat ca pe cineva din familia lor. Se poate relaxa, are încredere în ei și se poate purta normal în preajma lor, așa cum o poate face doar în jurul a câtorva persoane”, a mai spus jurnalista.

Kate și William au împlinit 12 ani de căsnicie în aprilie. Ei s-au cunoscut în 2001, când erau studenți la University of St. Andrews.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?