ileana lazariuc
Divertisment

Ileana Lazariuc / Foto: Instagram

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc nu e foarte generoasă când vine vorba de expunerea publică, dar de ziua ei de naștere a făcut o excepție. Fosta noră a lui Ion Țiriac a avut alături cele mai importante persoane, fiii ei, alături de care a început o viață nouă în străinătate.

Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani. Arată impecabil și e la fel de frumoasă și de în formă ca atunci când apărea la tv sau la brațul fostului ei soț, Alexandru (Ion Ion) Țiriac. Cea mai mare bucurie îi sunt cei doi băieți, de care se ocupă îndeaproape. Pentru viitorul lor s-a și mutat în Dubai.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fosta cântăreață are doi băieți mari, înalți ca brazii. Mezinul Nicholas are aproape 15 ani și i-a moștenit ochii deschiși la culoare, în timp ce Alexander, care a împlinit 16 ani în luna martie, seamănă mai tare cu tatăl lui și, mai ales, cu bunicul lui celebru, căruia de la care a luat chiar și părul creț. Adolescenții au petrecut o zi frumoasă, pe barcă și la plajă, alături de mama lor. În Dubai, la căldură, cei trei s-au simțit foarte bine împreună. Ileana a și făcut mai multe poze, amintiri de neuitat alături de copiii ei, care și înconjurat mama cu iubire, pupici și îmbrățișări.

Citește și: Alexandru Țiriac, imagine rară cu cei doi băieți ai lui și ai Ilenei Lazariuc. Sunt înalți aproape cât tatăl lor, chipeși și relaxați

Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac, mariaj de opt ani și doi copii

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut, în 2007, un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu.

La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În 2017, au divorțat, dar au rămas apropiați de dragul celor doi băieți ai lor: Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, cu un mai mic.

"Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa", dezvăluia pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac s-a transformat într-o tânără care atrage atenția oriunde. Ioana Natalia, apariții tot mai îndrăznețe pe Instagram

 

Etichete: ileana lazariuc

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri