ileana lazariuc si ion ion tiriac
Actualitate

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divorțat, dar se înțeleg în continuare foarte bine. Au împreună doi băieți. / Foto: arhivă personală

Imagine rară cu nepoții lui Ion Țiriac. Băieții Ilenei Lazariuc și ai lui Alexandru Țiriac, mândria familiei

Ion Țiriac este un bunic fericit. Fiul lui, Ion Alexandru, și fosta soție a acestuia, Ileana Lazariuc, sunt părinții mândri a doi băieți care au ajuns deja adolescenți. Tatăl lor a postat o imagine rară pe Instagram, alături de un mesaj de suflet pentru moștenitorii lui.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux

ion alexandru tiriac

"Pot să vă arăt lumea, dar voi dați sens vieții mele", a scris Ion Alexandru Țiriac în dreptul unei poze în care apare încadrat de comorile sale, Alexandru și Nicholas. Instantaneul din vacanță îi surprinde pe cei trei în deșert, îmbrățișați, la apus de soare. Imaginea a făcut furori pe rețelele sociale, mai ales că de multă vreme nici Ion Alexandru Țiriac și nici Ileana Lazariuc nu și-au mai expus băieții în public.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009, sunt acum doi băieți înalți, încât mai au puțin și-și ajung tatăl în această privință. Amândoi își ocupă timpul cu o serie de activităţi extraşcolare, fac sport, înot şi fotbal. Moștenitorii lui Țiriac frecventează cursurile unei şcoli private din Capitală.

Ion Țiriac, mândru și de fata lui cea mică

ioana tiriac

Nu mulți știu, dar pe lângă Ion Alexandru, Ion Țiriac mai are doi copii: un băiat pe nume Karim și o fată. Ioana, în vârstă de 24 de ani, este mezina și prințesa familiei. Aceasta duce o viață de lux în Miami, acolo unde locuiește și studiază și de unde își încântă urmăritorii de pe Instagram cu poze spectaculoase.

Unica fiică a lui Țiriac are o mamă superbă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume, Ioana arată mereu ca scoasă din cutie, indiferent că este vorba despre vacanțele în paradisuri exotice sau de o simplă ieșire cu prietenele.

Citește și: Ce glumă făcea prințul Philip în timpul meselor în familie. Era gustată de nepoți, dar nu-i plăcea reginei

Foto: Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri