Divertisment

Imagine rară cu Jennifer Aniston în adolescenţă. Cât de frumoasă era fosta soție a lui Brad Pitt

Jennifer Aniston a publicat zilele acestea o imagine rară din adolescență, cu ocazia zilei de naștere a celei mai bune prietene ale sale.

Actrița, în vârstă de 52 de ani, și-a bucurat fanii cu imaginea unei Jennifer adolescentă, în vârstă de 15 ani, total diferită de femeia de astăzi. În fotografia cu pricina, Jennifer Aniston apare lângă cea mai bună prietenă a sa, Andrea Bendewald, care îi seamănă izbitor de tare. Cu părul mai închis și un breton răvășit, actriță arata complet diferit, însă avea același zâmbet cald.

jennifer

Citeşte şi: Angelina Jolie, întruchiparea eleganței pe străzile din Beverly Hills, alături de prietena sa Ellen Pompeo, starul din Grey's Anatomy

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Fotografia a fost intitulată: "La mulți ani surorii mele din alt tată. 37 de ani prietenie și mai urmează. Ce-i mai bun abia începe".

jenifer

Jennifer Aniston şi căsătoria cu Brad Pitt

Jennifer Aniston a fost prima soţie a lui Brad Pitt. Nunta lor, care a costat peste 1 milion de dolari, a avut loc în 2001, și totul a fost perfect între ei până în 2004, când Brad a început filmările pentru "Mr. & Mrs. Smith", unde a cunoscut-o pe Angelina Jolie.

Citeşte şi: Jennifer Aniston, adevărul despre divorțul de Brad Pitt. Actrița a rupt tăcerea: ”Relația scârția înainte de apariția Angelinei Jolie!”

Deși nu s-a întâmplat nimic între cei doi în timpul filmărilor, Brad Pitt a mărturisit mai tarziu aceea fost perioada în care s-a îndrăgostit de Angelina Jolie, fapt ce a dus la divorțul de Jennifer.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?