AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Inside
Divertisment

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones. foto: Getty Images

Imaginea dragostei, după 21 de ani de căsnicie: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas împart aceeași înghețată, pe stradă în Mallorca

Michael Douglas (76 de ani) și soția sa Catherine Zeta-Jones (51 de ani) s-au bucurat de o ieșire în familie, în Mallorca, Spania, după ce recent au celebrat absolvirea liceului de către fiica lor, Carys (18 ani). 

Actorul din „Basic Instinct”, îmbrăcat într-o ținută casual lejeră, a fost fotografiat îmbrățișându-și fiica, apoi bucurându-se de înghețata oferită de soția sa.

Frumoasă actriță galeză este căsătorită cu Douglas de mai bine de 20 de ani și se iubesc ca-n prima zi.

Fiul lor, Dylan (20 de ani), student la Brown University. a fost, de asemenea, alături de ei. 

 

Motiv de fericire pentru Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones. Fiica lor a terminat liceul: „Mama ta și cu mine suntem atât de mândri de tine!”

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones se pot considera nişte părinți împliniți, au doi copii mari și frumoși, iar fiica lor, Carys Zeta Douglas, în vârstă de 18 ani, a terminat în urmă cu câteva zile liceul.

Vestea a venit printr-o fotografie publicată de Michael Douglas pe rețelele sociale, alături de un mesaj emoționant: „Felicitări lui Carys și tuturor absolvenților promoției 2021! Eu și mama ta suntem atât de mândri de tine! Te iubim atât de mult și suntem atât de încântați pentru viitorul tău, întrucât urmează tot ceea ce e mai bun !” a continuat Douglas, semnandu-se "tata".

Nici Catherine nu a lăsat evenimentul important să treacă fară o postare pe rețelele sociale, în cinstea fiicei sale, care a împlinit 18 ani luna trecută. Aceasta a publicat aceeași imagine ca soțul său, alături de mesajul: „Ce zi plină de mândrie pentru noi, întrucât fiica noastră a terminat liceul. Ești cea mai tare și te iubim!”.

FIICA CELEBREI CATHERINE ZETA-JONES MOȘTENEȘTE LA 18 ANI FRUMUSEȚEA MAMEI EI. „VREA SĂ DEVINĂ ACTRIȚĂ, DEȘI TATĂL EI A AVERTIZAT-O CĂ NU-I VA FI UȘOR”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri