cununie civila ianis hagi
Divertisment

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil și au făcut o petrecere spectaculoasă. / Foto: Instagram

Imagini fabuloase de la cununia lui Ianis Hagi. Aleasa lui a purtat rochii de 26.000 $, mama lui a strălucit, decorul, ca la Hollywood

Ianis Hagi s-a cununat civil chiar de Crăciun cu iubita lui, Elena Tănase. Petrecerea la care au participat sute de invitați a fost una spectaculoasă. Decorurile, sala, ținutele, oaspeții și, mai ales, mirii au fost la superlativ.

Pentru cea mai importantă zi din viața lui personală, fiul lui Gheorghe Hagi a avut emoțiile la purtător, dar a și strălucit de mândrie, mai ales că la braț a avut-o pe frumoasa Elena. Tânăra nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă, dar cele două ținute alese pentru cununie și petrecere i-au venit nu numai superb și au făcut-o vedeta serii, ci au venit și cu o notă de plată astronomică. Conform click.ro, cele două rochii purtate de Elena, de acum Elena Hagi, au costat peste 26.000 de dolari. 

Citește și: Ianis Hagi s-a cununat civil cu Elena Tănase. Petrecere cu 400 de invitați

cununie ianis hagi (1)
Kira Hagi nu a lipsit de la cununia fratelui ei. / Foto: Instagram

Cei doi tineri și-au concentrat și petrecerea, și ținutele în jurul nuanțelor de roșu, culoarea iubirii, dar și a Crăciunului. La cununie, Elena a purtat o rochie lungă, frumos mulată pe corp, de la Marchesa, care a costat 8.000 de dolari, asortată perfect cu buchetul din trandafiri. La petrecere s-a schimbat într-o altă ținută, tot lungă și spectaculoasă, în nuanțe de roșu corai și auriu, de la Elie Saab, care costă aproape 19.000 de dolari.

Elena, două rochii, Ianis, două costume, părinții fotbalistului, eleganți și emoționați

De altfel, și Ianis a purtat două costume care i-au venit mănușă și care au costat mii bune de euro. Sora fotbalistului, Kira, nu putea lipsi de la marele eveniment. A ales să îmbrace o rochie mini, în timp ce părinții mirelui au fost și ei extraordinari de eleganți. Dacă Gheorghe Hagi a ales un smoching clasic, soția lui, Marilena, a strălucit la propriu și la figurat într-o rochie argintie. Fericiți, au pozat lângă fiul lor și proaspăta lor noră.

Nunta încă nu a fost stabilită, dar tinerii Ianis și Elena, în vârstă de 24, respectiv 23 de ani, sunt de acum o familie cu acte-n regulă.

Horia Brenciu și formația Pindu au fost printre cei care au întreținut atmosfera cu piesele lor de dragoste și dans.

Citește și: Cine este Elena Tănase, tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată, e cochetă și îi place discreția

cununie ianis hagi
Gheorghe Hagi și soția lui, lângă fiul lor și aleasa lui. / Foto: Instagram

Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi

Elena Tănase este tânăra care-i este alături lui Ianis Hagi de ani buni. Este din Constanța și provine dintr-o familie înstărită, cu origini aromâne, la fel ca proaspătul ei soț. Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș. Pentru că și ei îi place discreția, la fel ca lui Ianis, Elena își ține privat contul de Instagram.

Tatăl logodnicei lui Ianis, Dimciu-Palavoti Tănase, are afaceri importante în domeniul construcțiilor și al agriculturii. Îl cunoaște de mulți ani pe Gheorghe Hagi, pe care l-a și invitat la un eveniment de familie, în 2019.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri