Leonardo DiCaprio și Camila Morrone
Divertisment

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone / Foto: Profimedia

Imagini rare cu Leonardo Dicaprio și iubita lui, la plajă. Cum au fost surprinși cei doi

Leonardo Dicaprio și iubita sa de 23 de ani au fost fotografiați petrecând câteva ore romantice în aer liber, pe plajele din Malibu.

Camila Morrone și actorul laureat cu Oscar sunt tot mai apropiați, potrivit unei surse apropiate citate de revista People: "Leo este, de obicei, foarte independent. Petrece mult timp cu prietenii, dar din cauza auto-carantinei, el a stat mai mult cu Camila. Îi place să fie alături de ea." 

O altă persoană din anturajul celor doi a precizat că Dicaprio și Morrone sunt de nedespărțit, dar că le place să păstreze confidențialitatea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în decembrie 2017 și și-au făcut debutul ca iubiți în februarie 2020, pe covorul roșu al premiilor Oscar.

Criticată pentru relația ei cu un bărbat care i-ar putea fi tata, vedeta de 23 de ani a ținut să facă o serie de precizări: "Am citit câteva dintre comentariile de pe Instagram-ul meu si… Doamne, oamenii sunt atât de răi și plini de furie la adresa unor persoane despre care nu știu nimic.

Sper că vor învăța să trăiască în mai puțină ură și să își concentreze eforturile pe altceva. A trăi în pace sună extraordinar”, a spus Camila într-un live pe Instagram, în care a specificat că este prima şi ultima dată când apelează la aceasta platformă pentru a face comentarii legate de viaţa ei privată.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri