Victoria Beckham
Divertisment

Înainte să se căsătorească cu David Beckham, Victoria a fost logodită cu un electrician. Cei doi s-au cunoscut în casa părinților ei

Înainte de a-l întâlni pe celebrul fotbalist David Beckham, Victoria a fost la un pas să se căsătorească cu un alt bărbat. La doar 14 ani, Victoria s-a logodit cu Mark Wood, un electrician care lucra pentru afacerea tatălui său. Cei doi s-au cunoscut în casa părinților ei din Goff's Oak, Hertfordshire, o proprietate de 400.000 de lire sterline.

Victoria și Mark au trăit împreună în casa părinților ei și s-au logodit în 1994, când ea avea 20 de ani și tocmai dăduse o audiție pentru trupa Spice Girls. Deși nu au ajuns niciodată la altar, Victoria a început să folosească numele Victoria Adams Wood la începuturile trupei Spice Girls.

Citește și: Victoria Beckham dezvăluie secretul unei căsnicii frumoase: „De asta e nevoie pentru a fi fericit”

Cu toate acestea, în 1996, după o relație de șase ani, cei doi s-au despărțit. Victoria a menționat în documentarul său din 2002, „Being Victoria”, că logodna lor a fost un pas greșit și că Mark, deși un inginer de alarme de securitate, nu era potrivit pentru ea. Comentariile sale nu au fost bine primite de Mark, care ulterior a vorbit despre relația lor într-un documentar din 2004 difuzat pe Channel 5, dezvăluind detalii intime despre viața lor personală.

Victoria și-a găsit în cele din urmă fericirea alături de David Beckham, pe care l-a întâlnit în 1997. Cei doi s-au logodit în ianuarie 1998 și s-au căsătorit într-o ceremonie spectaculoasă în iulie 1999, un eveniment fastuos ce a costat aproximativ 800.000 de lire sterline. Nunta lor a avut loc în contextul succesului uriaș al lui David cu Manchester United și al Victoriei cu Spice Girls.

Citește și: Victoria Beckham, declarații neașteptate: „Viața e prea scurtă ca să numeri caloriile!” Cum se menține în formă creatoarea de modă

Cuplul Beckham și-a sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare a nunții, marcând evenimentul cu o fotografie în care poartă ținutele iconice pe care le-au îmbrăcat în ziua nunții. Cei doi au împreună patru copii, pe Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 19 ani, și Harper, 12 ani. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri