Victoria Beckham
Divertisment

Victoria Beckham / Profimedia Images

Victoria Beckham, declarații neașteptate: „Viața e prea scurtă ca să numeri caloriile!” Cum se menține în formă creatoarea de modă

Victoria Beckham a reușit să-și surprindă complet fanii zilele trecute, când a declarat că „nu-i mai pasă de ce crede lumea despre felul în care arată” și că „viața este prea scurtă pentru a număra caloriile”.

În vârstă de 50 de ani, creatoarea de modă este cunoscută pentru faptul că urmează o dietă destul de strictă, însă, de curând, într-un interviu pentru Grazia, ea a susținut că nu merge atât de departe încât să renunțe la vin atunci când își dorește să se relaxeze.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Ea a recunoscut, însă, că este foarte disciplinată în ceea ce privește alimentația: „Așa arăt. Voi face tot ce este posibil pentru asta, voi munci din greu pentru asta. Sunt foarte disciplinată în ceea ce privește alimentația, antrenamentele și munca. Așa sunt eu!”, a declarat ea, potrivit Daily Mail.

Victoria Beckham

În ciuda acestor declarații, David Beckham declara, în urmă cu mai bine de doi ani, că partenera sa mănâncă același fel de mâncare de mai bine de 25 de ani și, anume, pește la grătar și legume la abur.

„Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare”, mărturisea David Beckham.

Citește și: Cum se îmbracă Victoria Beckham atunci când nu știe că sunt paparazzii pe urmele ei. Ținuta, surprinzătoare pentru mulți fani

Anul trecut, însă, în luna iulie, Victoria Beckham a vorbit despre declarațiile soțului ei, mărturisind că a făcut ca gusturile ei să pară foarte plictisitoare. În realitate, ea are o dietă sănătoasă și echilibrată.

Vorbesc serios, felul în care s-a exprimat a făcut să sune foarte plictisitor. Dar nu. Ceea ce a vrut să spună a fost că nu a întâlnit pe nimeni care să fie atât de disciplinat în ceea ce privește alimentația”, a dezvăluit ea, potrivit Daily Mail.

„Consum multe alimente bogate în grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci. Beau alcool, însă uneori mă abțin. Încerc să fac cure de detoxifiere de 3-6 luni, timp în care nu beau. Sunt un pic cam exagerată în tot ceea ce fac, indiferent că vorbim de alimentație, sport ori consum de alcool sau nu”, a mai precizat ea.

Sportul este nelipsit din viața creatoarei de modă

Încă de când era în trupa pop de fete, Victoria era renumită pentru stilul ei de viață. Acum în vârstă de 50 de ani, creatoarea de modă a mărturisit că disciplina alimentară și sportivă reprezintă cheia felului în care arată și se simte. Conform Mirror, acest regim strict implică un antrenament de două ore în fiecare zi.

Citește și: Victoria Beckham, dezvăluiri despre scena virală din documentarul despre viața soțului ei: „Am plâns când am urmărit-o!”

Pentru ea nu e o corvoadă, ci din contră: "Așa sunt cea mai fericită. Aștept multe de la corpul meu".  Își începe fiecare zi foarte devreme, înainte de ora 6, cu o tură de alergare de 7 kilometri pe bandă, "un mix de mers rapid în urcare, jogging și alergare", acela fiind și singurul moment în care se uită la televizor.

Apoi își face timp pentru a o pregăti pe Harper, fiica ei de 13 ani, de școală, înainte de a se întâlni cu antrenorul ei personal pentru încă o oră de sport. În timpul acestei sesiuni țintește diverse zone ale corpului. Ea a detaliat, spunând: "30 de minute picioare, 30 de minute brațe și tonifiere, apoi planks pentru abdomenul meu. Mă antrenez în fiecare zi când sunt acasă. Face parte din ceea ce sunt acum și îmi place foarte mult asta".

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri