Linda Evangelista, înainte și după operații estetice
Divertisment

Linda Evangelista, înainte și după operații estetice / Profimedia Images

Înainte și după. Ele sunt vedetele de nerecunoscut după ce au apelat la operații estetice pentru a-și păstra frumusețea

Nu este niciun secret faptul că multe dintre vedetele de la Hollywood au apelat la fel și fel de proceduri pentru a-și păstra aspectul tânăr cât mai mult timp. Unele dintre ele, însă, au mers prea departe, iar rezultatele nu sunt tocmai plăcute.

De-a lungul timpului, oameni din toate colțurile lumii au putut să observe cum nume mari din showbiz-ul internațional au devenit practic de nerecunoscut după ce au apelat la intervenții estetice pentru a-și menține aspectul tânăr.

Săptămâna trecută, Madonna a făcut furori cu apariția la gala de decernare a premiilor Grammy, mulți dintre fanii ei considerând că a exagerat cu intervențiile estetice.

madonna
Madonna în anul 2000 și în 2023 / Foto: Profimedia

Citește și: Linda Evangelista, prima apariție fără machiaj după ce a anunțat că nu mai vrea să se ascundă în urma intervenției care a desfigurat-o

Deși mulți dintre internauți au susținut că nu o recunosc și au întrebat ce și-a făcut la față, Madonna a avut o reacție dură pe rețelele sociale.

”Încă o dată am fost prinsă în conceptele de ageism și de misoginism, care pătrund în lumea în care trăim. O lume care refuză să sărbătorească femeile care trec de 45 de ani și care simte nevoia să le pedepsească dacă vor continua să aibă o voință puternică, să muncească din greu și să fie aventuroase”, a declarat artista, adăugând, de asemenea, că ”nu și-a cerut niciodată scuze pentru alegerile creative” pe care le-a făcut și nici pentru felul în care arată sau se îmbracă, și că nu va începe să facă acest lucru acum.

Ce alte vedete au exagerat cu operațiile estetice, descoperă mai jos:

Linda Evangelista

În vârstă de 57 de ani, Linda Evangelista a trecut printr-o transformare drastică în 2016, când a apelat la o procedură denumită CoolSculpting, ce trebuia să-i topească celulele de grăsime. Din nefericire, însă, ea a suferit o reacție rară, în urma căreia a fost desfigurată.

Ulterior, supermodelul a dispărut din lumina reflectoarelor, până anul trecut, când a fost protagonista unui shooting pentru Vogue.

Linda Evangelista, înainte și după operații estetice

Nu mai puteam să trăiesc în durere.”, le-a declarat ea jurnaliștilor de la Vogue, adăugând: ”Știam că trebuie să fac o schimbare, iar singura schimbare a fost să spun adevărul meu!”

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

Totodată, modelul a subliniat că regretă că a încercat acea procedură estetică, care nu a afectat-o doar la nivel fizic, ci și psihic: ”Sunt vindecată mental? Absolut nu. Dacă aș fi știut că efectele secundare ar putea include pierderea mijloacelor de trai și intrarea într-o depresie atât de adâncă, încât voi ajunge să mă detest, cu siguranță nu mi-aș mai fi asumat acest risc”, a mai declarat Linda cu lacrimi în ochi.

Melanie Griffith

Despre operațiile estetice la care a apelat Melanie Griffith s-a vorbit ani la rând, însă abia la începutul anilor 2010, oamenii au început să observe că aceasta și-a schimbat aspectul fizic.

În aprilie 2017, ea a recunscut că a apelat la anumite proceduri cosmetice și a subliniat că este posibil să fi mers prea departe.

Melanie Griffith, înainte și după operații estetice

”Nu am realizat că am exagerat până când oamenii n-au început să se întrebe ”Doamne, dar ce și-a făcut?”, a spus ea într-un interviu pentru Porter.

”Am fost atât de rănită încât am mers la un alt medic și am încercat să rezolv acele probleme. Din fericire, acum arăt mai normal”, spunea ea.

Tori Spelling

În vârstă de 49 de ani, Tori Spelling a recunoscut, în 2019, că a fost supusă unei intervenții de rinoplastie și a ales să-și facă și o operație de mărire a sânilor.

În 2021, însă, au apărut zvonuri că aceasta a apelat la mai multe intervenții chirurgicale, mulți dintre fanii ei fiind de părere că este de nerecunoscut. Aceasta a infirmat, însă, aceste schimbări, pe care le-a justificat prin faptul că acum lucrează cu un make-up artist.

Tori Spelling, înainte și după operații estetice
Tori Spelling, înainte și după operații estetice / Profimedia Images

”Am un make up artist genial acum. Cu un contour, ea realizează un machiaj ca nimeni altcineva. Arăt complet diferit, dar asta se datorează și operației de rinoplastie. E ciudat, știu, dar nu mi-am făcut nimic”, spunea ea.

Priscilla Presley

În vârstă de 77 de ani, Priscilla Presley a ajuns de nerecunoscut după ce a ajuns pe mâinile unui medic fără licență, în 2003. Atunci, aceasta și-a injectat silicon de proastă calitate în față, astfel că aspectul fizic i s-a schimbat complet.

Priscilla Presley, înainte și după operații estetice

 

Citește și: Primele imagini cu Linda Evangelista, la 6 ani după ce a fost desfigurată în urma unei intervenții estetice: "Nu mai vreau să mă ascund"

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri