linda (1)
Divertisment

Linda Evangelista. Foto: Profimedia

Linda Evangelista, prima apariție fără machiaj după ce a anunțat că nu mai vrea să se ascundă în urma intervenției care a desfigurat-o

Fostul supermodel Linda Evangelista a apărut în public fără machiaj, într-o ieșire rară, după ce a dezvăluit că nu mai vrea să se ascundă în urma intervenției estetice care a „desfigurat-o brutal”.

Apariția acesteia vine la doar câteva zile după ce fostul ei soț Gerald Marie (72 de ani) a fost acuzat că „a violat și agresat sexual mai multe modele adolescente”, creând o adevărată rețea în acest sens, în timp ce ocupa postul de șef al diviziei europene a Elite Model Management, în anii '80 și '90, potrivit Daily Mail. Pe atunci, Marie era unul dintre cei puternici oameni din industria modei. Marie, care a fost căsătorit cu Evangelista din 1987 până în 1993, este acuzat că ar fi violat 13 modele pentru că el credea că virginele nu sunt fotogenice și le punea să consume droguri pentru a nu se îngrășa, mai notează publicația britanică.

Evangelista, în vârstă de 57 de ani, a fost văzută în public doar de câteva ori de când a fost supusă teribilei proceduri estetice din 2016.

Linda a fost fotografiată acum în New York, într-o ținută lejeră, afișând un look natural fără machiaj, cu părul prins într-un coc. Mai târziu în cursul zilei, s-a schimbat într-o rochie lungă, fluidă, gri și a fost văzută cu un buchet de flori, în timp ce se îndrepta într-o clădire din apropiere.

Linda Evangelista, dezvăluiri despre coșmarul pe care îl trăiește după ce a fost permanent desfigurată: Acum mă tem să nu mă întâlnesc cu cineva cunoscut

 

În februarie, Linda a anunțat că s-a săturat să trăiască în „rușine. Fostul top model canadian a apărut pe prima pagină şi în editorialul publicat de revista People dezvăluind, pentru prima dată după ce s-a distanţat cinci ani de viaţa publică, sechelele rămase după tratamentul estetic eşuat care a avut asupra ei un efect secundar puţin obişnuit, potrivit Agerpres via EFE.

Evangelista a descris în exclusivitate pentru revista People „coşmarul” pe care îl trăieşte după ce s-a supus procedurii CoolSculpting dezvoltată de compania Zeltiq, un tratament de criolipoliză pentru a reduce stratul de grăsime şi care asupra ei a avut un efect contrar, „desfigurând-o brutal”, potrivit ei.

„Îmi plăcea să defilez pe podium. Acum mă tem să nu mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Nu mai pot trăi aşa, să mă ascund şi să mă ruşinez. Pur şi simplu nu mai pot trăi cu această durere. Acum sunt dispusă să vorbesc, în sfârşit”, a mărturisit ea.

Celebrul top model din anii 90 s-a lăsat fotografiat cu un aer serios pe coperta revistei, însă în paginile interioare ea și-a dezvăluit partea laterală a bustului, îmbrăcată într-un maiou cu bretele, pentru a artă efectul hiperplaziei adipoase paradoxale (PAH), produs de tratamentul cosmetic pe care l-a urmat.

La câteva luni după tratamentul pe care l-a efectuat în mai multe şedinţe între 2015 şi 2016, a început să observe apariţia de protuberanţe, care se întăreau şi deveneau insensibile, în acele părţi ale corpului supuse procedurii de criolipoliză, precum bărbia, pulpele şi zona pieptului.

Evangelista a crezut că nu urmează corect tratamentul şi a ajuns să nu mai mănânce aproape nimic până când în final a mers la medic. Acesta diagnosticat-o cu hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un efect secundar foarte rar, care afectează mai puţin de 1 % dintre pacienţii ce recurg la CoolSculpting, şi pentru care nu există vindecare.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Linda Evangelista: Medicul mi-a spus că niciun fel de regim alimentar, niciun fel de exerciţiu fizic nu vor corecta acest lucru

„Medicul mi-a spus că niciun fel de regim alimentar, niciun fel de exerciţii fizice nu vor corecta acest lucru, niciodată”, a subliniat Evangelista.

În septembrie 2021, ea a dat în judecată compania Zeltiq, subsidiară a laboratorului biofarmaceutic AbbVie, argumentând că nici marketingul „agresiv” din jurul procedurii Coolsculpting şi nici pe site nu sunt menţionate riscurile de a dezvolta PAH şi a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari.

După ce a dezvăluit anul trecut pe reţelele de socializare suferinţele prin care a trecut, fosta top model speră ca imaginile publicate în revistă să „ajute şi alte persoane aflate în aceeaşi situaţie” să-şi recupereze identitatea, pe care am pierdut-o „mai presus de aspectul fizic”, a subliniat ea.

Etichete: linda evangelista

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri