miranda kerr
Divertisment

Fotomodelul Miranda Kerr / Foto: Getty Inages

Insarcinata pentru a treia oara, Miranda Ker si-a etalat burtica la un eveniment monden

Fotomodelul Miranda Kerr, in varsta de 35 de ani, va deveni din nou mamica. Ea este insarcinata cu cel de al treilea copil al sau.

„Miranda, Evan, Flynn si Hart va anunta sosirea unui nou membru in familie”, este comunicatul transmis de familia fostului „ingeras” Victoria’s Secret. Vestea vine la 10 luni dupa ce Miranda a adus pe lume primul copil din mariajul cu Evan Spiegel, fondatorul Snapchat.

Iar vedetei pare sa ii prieasca sarcina fiindca radiaza de fericire. Faptul ca traverseaza una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa, i se citeste pe chip.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Prezenta la Gruner&Jahr Spa Awards, viitoarea mamica de trei a intors toate privirile. Fotomodelul a stralucit intr-o rochie roz pal, lunga, cu capa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Miranda s-a casatorit in mai 2017 cu miliardarul Evan Spiegel, in cadrul unei ceremonii restranse, in fata a doar 45 de invitati, dupa doi ani de relatie. Cei doi s-au afisat prima oara impreuna in 2015.

Evan este cu 7 ani mai tanar decat sotia sa, si, in 2015, a fost numit cel mai tanar miliardar. Fotomodelul mai are un baietel, Flynn Christopher Bloom, cu fostul sot, actorul Orlando Bloom.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri