Joan Collins
Divertisment

Joan Collins / Foto: Profimedia

Într-o lună împlinește 90 de ani, dar se îmbracă la fel ca o tinerică. Joan Collins, în pantaloni mulați și geacă de piele

Actrița Joan Collins împlinește 90 de ani în 23 mai, dar și-a păstrat vitalitatea. În plus, are foarte mare grijă la felul în care se prezintă în lume. Dacă la evenimente este mereu în haine elegante, în timpul liber preferă un look mai relaxat, însă la fel de bine pus la punct.

Zilele trecute s-a pozat într-o geacă de piele din anii '80, pe care soțul a găsit-o în dulapul ei, și pantaloni mulați, nefiind cu mult diferită ca atunci când avea 40 de ani și geaca intra în garderoba ei. Cu ochelari de soare la ochi și machiată, Joan Collins a pozat în curtea casei sale și părut cu zeci de ani mai tânără decât vârsta pe care o va împlini în câteva săptămâni.

Citește și: Joan Collins arată uimitor în costum de baie la 89 de ani. Actrița și-a petrecut Crăciunul la piscină în Beverly Hills 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joan Collins duce o viață liniștită cu cel de-al cincilea ei soț, Percy Gibson, care este cu 31 de ani mai tânăr decât ea și cu care este căsătorită de două decenii.

Joan Collins spune că nu are operații estetice

Deși toată lumea o suspectează pe Joan Collins că și-a făcut operații estetice, actrița a tot insistat că este naturală, spunând că îi este prea frică să se opereze. “M-am născut cu gena fericirii și a energiei. Când îmi văd copiii fericiți, sunt și eu fericită”, spunea actrița, care recunoaște însă că a încercat botoxul, dar nu i-a plăcut.

Citește și: Joan Collins din "Dinastia" și-a uimit fanii cu cele mai recente poze. La 89 de ani, actrița încă poartă rochii scurte: "Arăți fabulos"

“Sunt foarte în formă și sănătoasă tun. Am grijă de mine însămi. Am o dietă echilibrată, mănânc mult avocado și iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Joan Collins în urmă cu câțiva ani.

Joan Collins a apelat la Botox când avea 78 de ani, însă acum preferă să folosească produse de îngrijire de lux. Niciodată nu iese în public fără fond de ten și ruj.

 

Etichete: tinuta , joan collins

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri