Joan Collins
Divertisment

Joan Collins / Getty Images

Joan Collins arată uimitor în costum de baie la 89 de ani. Actrița și-a petrecut Crăciunul la piscină în Beverly Hills 

Joan Collins a făcut furori pe rețelele de socializare cu ultimele sale fotografii. Actrița în vârstă de 89 de ani și-a petrecut Crăciunul la piscina conacului său din Beverly Hills, iar imaginile în costum de baie i-au uimit pe urmăritori. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, care a strâns rapid aproape 20.000 de aprecieri, Joan Collins și-a etalat silueta într-un costum de baie dintr-o singură piesă, cu imprimeu de leopard. Demonstrând că vârsta este doar un număr pentru ea, actrița din „Dinastia” a arătat uimitor în timp ce se bucura de vremea însorită din California, purtând ochelari de soare negri și un colier elegant. 

Citește și: Joan Collins, pe coperta Saga Magazine, la aproape 90 de ani: "Oamenii mă numesc o femeie în vârstă încă de la 38 de ani!"

În celelalte imagini, starul de la Hollywood a apărut alături de soțul ei, Percy Gibson, în vârstă de 57 de ani. Cei doi se aflau în piscină, îmbrățișați. De asemenea, Joan Collins nu a uitat nici de masa festivă de Crăciun și de cadouri, astfel că a împărtășit cu fanii ei imagini din ziua de Crăciun. 

„Am avut un Crăciun grozav în Beverly Hills. Am putut să înot și apoi am luat un prânz minunat”, a scris Joan Collins la descrierea fotografiilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joan Collins a sărbătorit 20 de ani de căsnicie anul acesta: El este iubirea vieții mele

Joan Collins a celebrat cea de-a 20-a aniversare a nunții ei cu Percy Gibson (57 de ani) anul acesta și a afirmat că este atât de „norocoasă” să-l aibă pe producător în viața ei.

„El are grijă de tot. El are grijă de copiii mei și de toate finanțele noastre. El este iubirea vieții mele. Este o căsnicie grozavă, o relație grozavă. Bineînțeles, avem micile noastre înțepături, așa cum se întâmplă și în alte cupluri, dar amândoi avem acasă spațiul nostru sigur în această căsnicie. El are biroul, eu am dressingul meu. Suntem cu adevărat norocoși. Îmi dau seama că majoritatea oamenilor nu pot avea băi separate”.

Citește și: Joan Collins din "Dinastia" și-a uimit fanii cu cele mai recente poze. La 89 de ani, actrița încă poartă rochii scurte: "Arăți fabulos"

Starul din American Horror Story urmează să preia rolul Wallis Simpson, în proiectul „In Bed with the Duchess”, care ar putea deveni un film sau un serial TV.

„Eu sunt Ducesa de Windsor din momentul în care ducele dispare și până la moartea ei. Este o poveste fabuloasă”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri