ioana ginghina
Divertisment

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă. / Foto: Instagram

Ioana Ginghină a ieșit să facă plajă în curte. Imaginea în costum de baie i-a cucerit pe fani: "Ca la 20 de ani"

Ioana Ginghină a decis să profite de zilele cu soare rămase din acest an și să iasă la plajă. Nu a dat o fugă până la mare, ci și-a pus costumul de baie și a ieșit chiar în grădina casei ei. Actrița a pus și câteva imagini pe rețelele sociale, spre deliciul fanilor, care au copleșit-o cu laude.

Citește și: Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 13 ani. Actrița, mesaj emoționant: ”Cel mai bun curs de dezvoltare personală a început acum 13 ani!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În prag de 44 de ani, Ioana Ginghină se menține într-o formă fizică foarte bună. De când iubește și este iubită, actrița este mai liniștită și radiază fericire, iar asta se vede la exterior. Pozele în costum de baie au primit o mulțime de comentarii din partea admiratorilor care o urmăresc pe Instagram. Mulți i-au spus că este superbă: "Ești tot mai frumoasă pe zi ce trece. Tu tot întinerești", "Ca la 20 de ani", au fost doar două dintre mesajele primite de șatenă.

Citește și: Emily Ratajkowski a defilat pe podium în costum de baie la șase luni de când a devenit mamă. Modelul arată spectaculos

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Pitulice. La scurt timp după ce a făcut publică relația, actrița a mărturisit că se va lăsa cu nuntă anul acesta. Este fericită că fiica ei, Ruxandra, se simte confortabil în prezența iubitului: "Cristi desenează foarte bine şi Ruxi e pasionată de desen, iar asta îi apropie. Se uită împreună la anime, cumpără cărţi despre ele", a povestit într-un interviu Ioana.

"Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta (...) E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât.", a mai declarat Ioana Ginghină pentru Ok! Magazine.

 

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri