Ireland Baldwin/ Foto: Instagram
Divertisment

Ireland Baldwin/ Foto: Instagram

Ireland Baldwin, criticată de fani pentru că și-a făcut o operație estetică: „Ești prea tânără și prea frumoasă ca să faci asta”

Ireland Baldwin a fost criticată de fani după ce a dezvăluit că a suferit o intervenție estetică în zona feței la vârsta de 26 de ani. Postarea modelului de pe Instagram a stârnit controverse în rândul urmăritorilor săi. 

Fiica lui Alec Baldwin a fost supusă unui tratament „minim invaziv” alături de verișoara ei Alaia, în vârstă de 27 de ani, care este menit să distrugă definitiv celulele adipoase și să întărească pielea feței inferioare și a gâtului. Cele două și-au făcut un selfie în timp ce erau înfășurate în bandaje compresive după vizita la medic. 

„Verișoarele care se operează împreună, rămân împreună”, a scris Ireland Baldwin la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, reacție neașteptată după ce Hilaria a anunțat că e însărcinată: ”Nu-mi pasă!”

Fanii acesteia au fost șocați de decizia modelului de a-și face un mini lifting facial la vârsta de 26 de ani, comentând: „Nu ai nevoie de așa ceva. Ești absolut superbă”/ „Ai fost perfectă. De ce te-ai schimbat?”/ „De ce ți-ai face una ca asta? Este ridicol. Niciuna dintre voi nu avea nevoie de asta”/ „Atât de tânără și să faci asta...De ce? Fața ta este frumoasă așa cum e ea”/ „Ești prea tânără și prea frumoasă pentru toate astea. Ai un ADN uimitor de la părinții tăi, ai grijă de el”/ „Ești superbă și fără astfel de intervenții”. 

Alți fani au lăudat-o pe vedetă pentru decizia ei și au scris: „Ești frumoasă indiferent ce ai face”/ „Te apreciez pentru că ești transparentă”. 

Ireland Baldwin s-a mutat în Oregon alături de iubitul ei

Postarea modelului vine la puțin timp de când aceasta le-a spus fanilor că se află în cea mai bună perioadă din viața ei, asta după ce și-a făcut bagajele și a plecat din Los Angeles, mutându-se în statul Oregon alături de iubitul ei muzician. 

De asemenea, Ireland Baldwin a fost inspirată de un mesaj postat de Camila Cabello, vorbind despre problemele cu care s-a confruntat aceasta în legătură cu imaginea ei, sănătatea sa mintală și comportamentul toxic online. 

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin, asemănare izbitoare cu mama ei, Kim Basinger. Tânăra, apariție spectaculoasă într-un costum de baie

„Nu mai pun la suflet lucrurile urâte pe care oamenii le spun online. Acum știu că acest lucru nu va înceta niciodată să existe. Știu că, cu cât o să fiu mai mult acolo, cu atât oamenii vor găsi motive pentru care să mă critice. Dar este în regulă. Nu sunt nici pe departe atât de faimoasă precum Camilla, dar mă raportez la fiecare cuvânt scris de ea. Am fost numită grasă, urâtă, lipsită de valoarea și irelevantă de către utilizatorii de pe Internet încă de când eram copil. Mi-am petrecut prea mulți ani înfometându-mă și ruinându-mi corpul pentru că un fan mi-a spus că nu voi fi niciodată la fel de slabă și de frumoasă ca mama mea. Sigur, am nesiguranța mea. Știu că multora dintre voi le place să spună că sunt plină de acid în buze, implanturi mamare și botox, dar chiar și dacă nu este absolut nimic în neregulă cu niciunul dintre aceste lucruri, nu am”, a scris aceasta pe contul său de Instagram. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri