Irina Columbeanu/ Instagram
Divertisment

Irina Columbeanu/ Instagram

Irina Columbeanu se face din ce în ce mai frumoasă. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a devenit o adevărată domnișoară

Irina Columbeanu se face din ce în ce mai frumoasă. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor moștenește trăsăturile mamei sale și surprinde cu fiecare apariție.

Tânăra, în vârstă de 15 ani, și-a uimit din nou fanii de pe Instagram cu o fotografie care arată cât de mult s-a dezvoltat în ultimul timp. Irina a publicat o imagine surprinsă în timpul unei plimbări alături de mama ei. Cele două s-au oprit la un restaurant pe vapor și au luat prânzul, iar Monica a surprins-o pe fiica ei privind pe fereastră, îmbrăcată într-o cămașă albă elegantă, accesorizată cu o brățară aurie și un ceas digital. De asemenea, aceasta a purtat un machiaj natural și părul blond desfăcut, dându-i un look casual. 

Citește și: Irina, asemănare izbitoare cu Monica Gabor. Puștoaica de 15 ani a pozat într-o rochie scurtă: ”Semeni atât de mult cu mama ta!”

Fotografia a strâns peste 10.000 de aprecieri, iar fani i-au făcut o mulțime de complimente în secțiunea de comentarii: „Ești minunată”/ „Parcă ieri mă uitam la tine pe Youtube”/ „Foarte frumoasă, la fel ca mama ei”/ „Doamne, Irina, ce te-ai schimbat!”/ „Ești o prințesă, de mică te-am urmărit. Ești o fetiță deosebită”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce spune Irinel Columbeanu despre relația cu fiica lui

Irinel Colmbeanu a vorbit despre separarea de fiica lui, pe care nu a mai văzut-o trei ani de zile. Fostul afacerist se gândește cu nerăbdare la momentul în care își va vedea din nou fiica, cu care vorbește numai la telefon.

Citește și: Cât de frumoasă este la 14 ani fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor. Puștoaica e aproape la fel de înaltă ca mama ei

„Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie. Avem o relație foarte apropiată. Vorbim cam odată pe săptămână, în general când sună ea. Irina este ca un burete, viu și inteligent”, a declarat Irinel Columbean în urmă cu ceva timp. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri