Irina Shayk/ Profimedia
Divertisment

Irina Shayk/ Profimedia

Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

Considerată una dintre cele mai frumoase modele din lume, Irina Shayk a fost mereu un exemplu de eleganță, reușind să se facă mereu remarcată. Acum, însă, ea a fost surprinsă pe străzile din New York, într-o ținută extrem de confortabilă.

Dacă de multe ori confunda strada cu podiumul și purta ținute care mai de care mai inedite, precum fuste, rochii sau pantaloni scurți, ce-i puneau în valoare formele perfecte, de această dată Irina Shayk și-a dorit să treacă neobservată.

Citește și: Irina Shayk, seducătoare într-o rochie cu animal print. La 38 de ani, rusoaica are o siluetă impecabilă

În imaginile surprinse de paparazzi, fosta parteneră a lui Bradley Cooper a ales să poarte pantaloni de trening pe care i-a asortat cu un hanorac oversized și botine. Semn că și-a dorit cu ardoare să treacă neobservată, modelul a ales să-și pună gluga pe cap și ochelari de soare supradimensionați.

Irina Shayk / Profimedia Images

Imaginile respective au fost fotografiate zilele trecute, când modelul a ieșit să-și plimbe câinele, la scurt timp după ce aceasta a participat la MET Gala 2024, unde a întors privirile.

La evenimentul respectiv, Shayk a ales să îmbrace o rochie argintie, cu sclipici, care s-a făcut remarcată prin decolteul amplu. De asemenea, ea și-a completat ținuta cu mai multe coliere și brățări, iar părul și l-a prins într-un coc.

Irina Shayk, la MET Gala 2024 / Profimedia Images

Citește și: Irina Shayk, picioare interminabile într-o pereche de pantaloni scurți. Cum arată modelul după ce și-a terminat antrenamentul la sală

Tom Cruise, pe lista potențialilor iubiți a Irinei Shayk: „Are nevoie de un bărbat celebru, arătos și bogat”

După ce s-a zvonit că Irina Shayk este în căutarea unui nou partener, o persoană din anturajul modelului a declarat pentru Page Six că actorul Tom Cruise se află pe „lista potențialilor iubiți”. Mai mult, aceasta are cerințe clare când vine vorba despre viitorul ei partener, dorindu-și ca acesta să fie celebru, atrăgător și bogat.

Citește și: Irina Shayk, picioare interminabile într-o pereche de pantaloni scurți. Cum arată modelul după ce și-a terminat antrenamentul la sală

„Irina își caută partener atât în Europa, cât și în SUA”, a declarat sursa pentru Page Six. „Pe lista potențialilor ei iubiți sunt puțini oameni. Ea caută un bărbat celebru, arătos și bogat.”

Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, se numără printre opțiunile potențiale ale lui Shayk pentru un nou partener. Celebrul actor, divorțat de trei ori, a este acum singur după o relație scurtă cu Elsina Khayrova, în vârstă de 36 de ani, fosta soție a oligarhului Dimitri Tsvetkov, care s-a încheiat în februarie.

Etichete: irina shayk

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri