Isla Fisher
Divertisment

Isla Fisher, imagine rară alături de soțul ei/ Getty Images

Isla Fisher, imagine rară alături de soțul ei, starul din ”Borat”. Fanii au reacționat:”Pari mai fericită ca niciodată!”

Isla Fisher, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”The Wedding Crashers”, și soțul ei, Sacha Baron Cohen, au aniversat 20 de ani de relație, iar cu această ocazie, ea a făcut public un mesaj emoționant.

Isla Fisher, în vârstă de 45 de ani, și-a surprins total fanii de curând, când a făcut publică o fotografie în care apare alături de soțul ei, starul din ”Borat”, însoțită de un mesaj emoționant.

Actorul a împlinit 50 de ani, iar cei doi au aniversat, totodată, 20 de ani de relație, dintre care 11 de mariaj.

Citește și: Soția lui „Borat”, superbă într-o rochie albă, mulată. Ești o zeiță, i-au transmis fanii fermecătoarei Isla Fisher

”La mulți ani dragoste. 20 de ani de zâmbete, de călătorii, bebeluși, bucurie și prietenie.”, a scris actrița în dreptul fotografiei inedite.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginea, în care cei doi apar stând la masă și par extrem de fericiți,  a adunat mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Wow, 20 de ani împreună. Pari mai fericită ca niciodată.”, ”Casa ta este, cu siguranță, plină de zâmbete.”, ”Amândoi sunteți superbi. Un cuplu puternic!”, au comentat internauții.

De asemenea, actrița Naomi Watts a reacționat în dreptul imaginii inedite: ”La mulți ani. Vă iubesc, dragilor!”

Isla Fisher și Sacha Baron s-au mutat în Australia înainte de pandemia de Covid-19

Cei doi actori au preferat întodeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioși ai fanilor, iar la începutul pandemiei de coronavirus, aceștia s-au mutat în Australia.

Citește și: O femeie se îmbracă numai în haine inspirate de garderoba lui Kate Middleton. Asemănarea este impresionantă

”Simt că pot să fiu eu în Australia. Iubesc oamenii, iubesc culorile, luminile de acolo. Se simte magic.”, spunea actrița în cadrul unui interviu pentru Marie Claire, la scurt timp după ce s-a aflat că cei doi au părăsit Los Angeles cu cei trei copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri