kate middletonmain
Divertisment

O femeie se îmbracă numai în haine inspirate de garderoba lui Kate Middleton, Foto: Profimedia

O femeie se îmbracă numai în haine inspirate de garderoba lui Kate Middleton. Asemănarea este impresionantă

O admiratoare a curții regale britanice a decis să recreeze ținutele purtate de Kate Middleton de-a lungul timpului. Astfel, femeia a ajuns să dețină o garderobă identică cu cea a ducesei de Cambridge.

Katie Wolfe, în vârstă de 36 de ani, a început să se inspire din aparițiile lui Kate Middleton începând cu aprilie, 2016, după ce a devenit un fan al ducesei, în urma logodnei sale cu prințul William. Admiratoare a celei care a devenit un membru al familiei regale prin căsătoria cu un prinț, Katie a decis să își arunce hainele vechi și să le înlocuiască cu articole asemănătoare cu cele purtate de ducesă.

kate middleton4

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, fotografiată în timp ce mergea folosind un baston. Ea a mai apelat la acest ”truc” în urmă cu 20 de ani

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

După ce a petrecut cinci ani recreând ținutele lui Kate Middlenton, femeia susține că acum 99% din garderoba ei constă în haine inspirate din aparițiile ducesei de Cambridge.

kate middleton7 (1)

Citește și: Nepoata lui Elvis Presley este o tânără superbă. Riley Keough a pozat în lenjerie intimă pentru o campanie de strângere de fonduri

Pe lângă faptul că femeia caută haine identice cu cele purtate de Kate Middleton, aceasta este atentă și la accesoriile purtate de ducesă, precum inele, berete, genți sau cercei, iar rezultatul este împresionant.

kate middleton5

Vezi restul ținutelor inspirate de Kate Middleton în Galeria Foto de mai jos:

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?