printul si printesa de wales
Divertisment

Prințesa de Wales, susținută de soțul ei, prințul William / Foto: Profimedia

Isterie pe rețelele sociale după ce a fost făcută publică o poză de la nunta lui Kate Middleton și a prințului William: „Mă sperie!”

Prințul William și Kate Middleton au aniversat 13 ani de la nuntă, iar cu această ocazie reprezentanții Palatului Kensington au dat publicității o fotografie nemaivăzută de la nuntă.

Kate Middleton, care face chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer, s-a căsătorit cu prințul William la Westminster Abbey, în aprilie 2011, după o relație de opt ani.

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Acum, însă, cei doi traversează cea mai dificilă perioadă din viața lor, prințesa de Wales fiind diagnosticată cu o formă de cancer, despre care nu s-au oferit detalii până acum.  Astăzi, pentru a marca 13 ani de la nuntă, reprezentanții palatului Kensinghton au dat publicității o fotografie portret cu prinții de Wales, ce a fost imortalizată de fotograful Millie Pilkington.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginea respectivă, cei doi soți apar unul lângă celălalt și zâmbesc în fața obiectivului de fotografiat.

„Acum 13 ani”, au transmis reprezentanții Palatului Kensinghton, în timp ce fanii au reacționat dur, mulți dintre ei fiind revoltați de faptul că au ales să publice o poză alb/negru: „De o imagine alb/negru?”, „Doamne, aproape am făcut atac de cord!”, „O imagine alb/negru? Mă sperie!”, „Echipa de PR are probleme mari! Știți situația, o astfel de imagine nu va face decât să alarmeze oamenii!”, „Am crezut că a murit!”, „Nu e un moment potrivit pentru o astfel de poză!”.

Citește și: Și-a devansat soțul. Kate Middleton a devenit cel mai popular membru al familiei regale britanice

Kate Middleton a dezvăluit că are cancer în luna martie

În luna martie, după nenumărate speculații privind starea ei de sănătate și după ce a fost supusă unei operații abdominale, Kate Middleton a dezvăluit că are cancer, aflându-se în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic.

Catherine povestea atunci că a reuşit să îşi liniştească copiii şi să îi asigure că îşi va reveni în urma diagnosticului. "Aşa cum le-am spus, sunt bine şi devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, corpul şi spiritul meu", spunea ea, precizând, de asemenea, că soțul ei i-a fost un sprijin de nădejde: "Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de alinare şi reasigurare. La fel ca şi dragostea, sprijinul şi bunătatea de care au dat dovadă atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi" - transmitea prinţesa de Wales.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri