Prințul William și fiica lui, Charlotte
Divertisment

Prințul William și fiica lui, Charlotte / Getty Images

Isterie pe rețelele sociale după ce prințul William a făcut publică o filmare cu fiica lui: ”Parcă o văd pe prințesa Diana!”

Prințesa Charlotte, fiica de șapte ani a prințului William și a lui Kate Middleton, se a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii, iar acum unii dintre internauți sunt de părere că aceasta seamănă foarte bine cu prințesa Diana, cel puțin într-un clip făcut public de tatăl ei.

Citește și: Ce poreclă i-a pus prințesa Charlotte tatălui său. Prințul William adoră ca fiica sa să-l numească așa

Prințul William, ducele de Cambridge în vârstă de 40 de ani, a făcut public un videoclip pe contul său de Twitter cu puțin timp înainte de finala Euro2022, în cadrul căruia el și prințesa Charlotte își arătau susținerea pentru Lionesses.

La scurt timp, însă, imaginile postate pe rețelele sociale au făcut furori printre fani, mulți fiind de părere că micuța Charlotte seamănă cu prințesa Diana.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Charlotte începe să semene cu prințesa Diana.”, a scris un utilizator, în timp ce altul a reacționat: ”Prințesa Charlotte = aspectul fizic al prințesei Diana + simțul umorului al lui Kate”.

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

Evident, comentariile nu s-au oprit aici: ”Prințesa Charlotte e atât de simpatică. Și seamănă foarte bine cu William, Catherine și Diana. Zâmbetul ei parcă este al Dianei.”, ”Ce frumoasă e Charlotte, parcă o văd pe mama ta, Diana, în ea.”, a comentat un alt utilizator.

Prințesa Diana
Prințesa Diana a fost o emblemă a stilului. / Foto: Profimedia

Ce poreclă i-a pus prințesa Charlotte tatălui său

Prințesa Charlotte are o poreclă adorabilă pentru tatăl său, prințul William. Ducii de Cambridge au dezvăluit totul de Ziua Mamei, atunci când au împărtășit cu fanii regali felicitările făcute de copiii lor în memoria regretatei mame a ducelui. 

Familia regală a dezvăluit câteva lucruri intime în urmă cu un an, atunci când au celebrat-o pe prințesa Diana, mama prințului William. Palatul Kensington a postat desenele realizate de prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, alături de mesajele lor emoționante scrise de mână. 

În felicitarea scrisă de prințesa Charlotte, aceasta a dezvăluit ce porecle i-a pus tatălui ei. „Dragă bunică Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Îi lipsești mult lui papa. Cu multă dragoste, Charlotte”, a scris fiica ducilor de Cambrigde. 

William a auzit-o pentru prima dată pe fiica lui spunându-i „Papa”, un apelativ inspirat din franceză, în anul 2019, când George, Charlotte și Louis se aflau într-o vizită cu părinții lor la Chelsea Flower Show. Tot atunci, William a fost auzit numindu-și fiica în timp ce o dădea în leagăn „Mignonette” în loc de Charlotte, care, în franceze, înseamnă „drăguță”. De asemenea, Kate Middleton a dezvăluit anterior că își numește des fiica „Lottie”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri