Prințul William și prințesa Charlotte/ Profimedia
Divertisment

Prințul William și prințesa Charlotte/ Profimedia

Ce poreclă i-a pus prințesa Charlotte tatălui său. Prințul William adoră ca fiica sa să-l numească așa

Prințesa Charlotte are o poreclă adorabilă pentru tatăl său, prințul William. Ducii de Cambridge au dezvăluit totul de Ziua Mamei, atunci când au împărtășit cu fanii regali felicitările făcute de copiii lor în memoria regretatei mame a ducelui. 

Familia regală a dezvăluit câteva lucruri intime în urmă cu un an, atunci când au celebrat-o pe prințesa Diana, mama prințului William. Palatul Kensington a postat desenele realizate de prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, alături de mesajele lor emoționante scrise de mână. 

În felicitarea scrisă de prințesa Charlotte, aceasta a dezvăluit ce porecle i-a pus tatălui ei. „Dragă bunică Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Îi lipsești mult lui papa. Cu multă dragoste, Charlotte”, a scris fiica ducilor de Cambrigde. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințesa Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, protagonista unui moment inedit după slujba de Paște

William a auzit-o pentru prima dată pe fiica lui spunându-i „Papa”, un apelativ inspirat din franceză, în anul 2019, când George, Charlotte și Louis se aflau într-o vizită cu părinții lor la Chelsea Flower Show. Tot atunci, William a fost auzit numindu-și fiica în timp ce o dădea în leagăn „Mignonette” în loc de Charlotte, care, în franceze, înseamnă „drăguță”. De asemenea, Kate Middleton a dezvăluit anterior că își numește des fiica „Lottie”. 

Când va purta prințesa Charlotte prima ei tiară

Prințesa Charlotte, fiica prințului William și a lui Kate Middleton, are în prezent vârsta de șase ani, iar odată cu trecerea timpului, fanii regali se întreabă când va începe aceasta să poarte prima ei tiară și dacă va păstra tradiția mamei sale. 

Charlotte este al doilea copil al ducelui și a ducesei de Cambridge. Tânăra va începe curând să participe la evenimente regale și să ia parte la protocolul impus de familia regală. Cu toate acestea, nu se știe încă momentul când va purta pentru prima dată tiara în public. Există șanse ca aceasta să calce pe urmele mamei sale și a mătușii sale, cele două purtând pentru prima data o tiară în ziua nunții lor. 

Deși nu există reguli stricte cu privire la acest lucru, majoritatea fameilor din familia regală britanică nu poartă o tiară până la ceremonia de căsătorie, iar acest lucru l-au făcut și Kate Middleton și Meghan Markle, cu toate că și-au moștenit titlurile după căsătorie pentru că nu s-au născut în familie regală.

Citește și: Ce a făcut prințesa Charlotte în timpul ceremoniei de comemorare a prințului Philip. Fiica prințului William are doar șase ani

De asemenea, prințesa Eugenie, care are ”sânge” albastru, nu a fost văzută purtând o tiară până la nunta cu Jack Brooksbank în octombrie 2018, iar sora ei mai mare, prințesa Beatrice, a urmat exemplul când s-a căsătorit în iulie 2020. 

Prințesa Charlotte, strănepoata Reginei Elisabeta, va avea dreptul să aleagă momentul când va purta prima tiară. Aceasta o poate purta în ziua nunții sau chiar înainte, așa cum a făcut-o prințesa Anne și prințesa Margaret, sora Reginei. Anne, singura fiică a monarhului, a purtat pentru prima dată o tiară la frageda vârstă de 17 ani și a doua oară pentru poza de 21 de ani. Aceasta ar putea fi o tradiție pe care ar urma-o Charlotte, alegând să debuteze cu prima diademă într-un portret pentru a comemora un moment important, cum ar fi vârsta de 18 ani sau cea de 21 de ani. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri