iubita lui Mick Jagger e mai tânără decât el cu 43 de ani
Divertisment

Cum arată iubita lui Mick Jagger în costum de baie. Melanie e mai tânără decât el cu 43 de ani / Getty Images

Iubita lui Mick Jagger, irezistibilă în costum de baie. Cât de frumoasă e partenera solistului de la Rolling Stones

Despre iubita lui Mick Jagger, solistul de la Rolling Stones, s-a vorbit mult timp timp. Este mai tânără decât el cu 43 de ani și se menține într-o formă fizică de invidiat, motiv pentru care fiecare apariție a balerinei Melanie Hamrick face furori pe rețelele sociale.

În ciuda diferenței uriașe de vârstă dintre ei, Mick Jagger, în vârstă de 77 de ani și Melanie Hamrick, de doar 34 de ani, par să se înțeleagă de minune, relație lor datând de aproape șapte ani.

Melanie a apărut în viața lui Mick Jagger la scurt timp după ce iubita de 13 ani, creatoarea de modă L’Wrenn Scott, care s-a sinucis. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar acum aceasta a făcut furori pe rețelele sociale.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Serena Williams, ședință foto în costum de baie alături de fiica sa, Olympia. La trei ani, fetița este deja o mică fashionistă

Melanie, în vârstă de 34 de ani, a profitat din plin de soarele arzător și a petrecut câteva minute la plajă. Evident, n-a ratat ocazia de a-și face câteva fotografii, pe care le-a urcat apoi pe rețelele sociale.

Melanie, iubita lui Mick Jagger

În imaginile respective, bruneta apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu, format dintr-o singură piesă, astfel că fanii au putut să-i admire silueta perfectă.

Ulterior, ea a făcut publice și alte imagini, în care fiul ei, Devon, o imita, stârnindu-i astfel amuzamentul.

Melanie, iubita lui Mick Jagger2

Ce spunea Melanie despre relația cu Mick Jagger

Melanie Hamrick, care a profesat ca balerină până în 2020, declara într-un interviu în 2018 că nu se consideră o mireasa-copil pentru Mick Jagger, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei: ” Practic, nu sunt măritată cu tatăl copilului meu. Dar avem o relație minunată, deci nu mă văd ca o mireasă copil… Dansez alături de cele mai mari trupe de balet din lume. Să fiu considerată doar o mireasă-trofeu este insultător pentru mine și pentru iubitul meu”, a adăugat Melanie.

Citește și: După poza needitată “scapătă” pe internet, Khloe Kardashian încearcă să își refacă imaginea: "Este aproape de nesuportat presiunea"

Mick Jagger are opt copii cu cinci femei

Solistul Rolling Stones are opt copii cu cinci femei diferite, iar primul lui născut este Karis Jagger, în vârstă de 49 de ani. Mick Jagger este în același timp tată, bunic și străbunic.

Prima născută a lui Mick Jagger, Karis, este rezultatul unei aventuri pe care rockerul a avut-o cu actrița și cântăreața Marsha Hunt. La doar un an diferență de Karis este Jade Jagger (48 de ani), fiica lui Mick și a soției lui de atunci, Bianca Jagger. De asemenea, artistul britanic mai are patru copii cu modelul Jerry Hall – fiicele Elizabeth (34 de ani), Georgia (26 de ani), și fiii James (33 de ani) și Gabriel (20 de ani). Mick Jagger și Jerry Hall s-au despărțit după ce s-a aflat că rockerul a avut o aventură cu modelul de origine braziliană Luciana Gimenez Morad, cu care are un fiu, Lucas (19 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri