Ivanka Trump/ Profimedia
Divertisment

Ivanka Trump/ Profimedia

Ivanka Trump, elegantă și când se joacă pe plajă cu copiii ei. Fiica lui Donald Trump, meci ad-hoc de fotbal american cu fiul cel mare

În vârstă de 40 de ani, Ivanka Trump reușeste să arate elegant în orice situație. Recent, aceasta a fost surprinsă în timp ce se distra alături de copiii ei pe o plajă din Miami. Fiica fostului președinte și-a petrecut ziua de Anul Nou într-un mod foarte relaxant. 

Îmbrăcată într-o rochie complet neagră, accesorizată cu o bentiță, un colier și o pereche de ochelari de soare, aceasta s-a distrat pe cinste împreună cu cei trei copii ai săi, pe plajă, de Revelion. Ivanka a atras atenția paparazzilor fără mare efort, prin silueta perfectă pe care a afișat-o, în ciuda faptului că a trecut prin trei nașteri.

Ivanka Trump reușește să arate elegantă în timp ce se joacă cu mingea/ Profimedia
Ivanka Trump reușește să arate elegantă în timp ce se joacă cu mingea/ Profimedia

Citește și: Ivanka Trump, gesturi drăgăstoase față de soțul său. Fiica lui Donald Trump zâmbește mai mult de când nu mai lucrează la Casa Albă

Aceasta a fost văzută zâmbind în timp ce arunca o minge de fotbal american către fiul ei cel mare, Joseph, în vârstă de 8 ani, pe care îl are împreună cu Jared Kushner. Ceilalți doi copii nepoți ai lui Donald Trump, Arabella Rose Kushner, în vârstă de 10 ani, și Theodore James Kushner, în vârstă de 5 ani, nu au participat la jocul cu mingea, însă au fost prezenți lângă mama lor. 

Ivanka Trump reușește să arate elegantă în timp ce se joacă cu mingea/ Profimedia
Ivanka Trump reușește să arate elegantă în timp ce se joacă cu mingea/ Profimedia

Ivanka și soțul ei, Jared, s-au bucurat de soarele din Mar-a-Lago, Miami, încă de dinainte de Crăciun. Aceștia au luat masa de sărbători în restaurantul de lux al stațiunii și s-au relaxat cu liniște și soare. 

Ce porecle și-au dat Melania și Ivanka Trump

Poreclele pe care și le-ar fi dat soția și fiica lui Donald Trump sunt dezvăluite în „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, o nouă biografie a fostei prime doamne, scrisă de reporterul Washington Post, Mary Jordan. Cartea scoate la iveală o relație controversată între Melania și fiica cea mai mare a președintelui, care i-a fost consilier acestuia, în Aripa de Vest a Casei Albe.

„Melania vorbea despre fiica sa vitregă ca despre Prințesa", scrie Jordan. Când era mai tanără, Ivanka îi spunea soției tatălui său Portretul pentru că "vorbea la fel de des precum un tablou", adaugă jurnalista.

Cartea de 286 de pagini examinează nu doar relația tensionată dintre cele două, ci și viața primei doamne, de la copilăria din Slovenia, pană la cariera de model și călătoria spre Casa Albă. Imaginea Melaniei este diferită de cea publică. Jordan o descrie drept nemiloasă și ambitioasă, "o femeie care și-a lăsat prietenii în urmă pe măsură ce trecea la noi capitole din viața ei - indiferent că era vorba despre cariera de model care a dus-o de la Milano la New York sau căsătoria cu mogulul Trump."

Citește și: Ivanka Trump, surprinsă în costum de baie în Miami. Cum arată femeia de afaceri în timpul liber

Casa Albă a negat informațiile vehiculate despre prima doamnă, dar și despre relația ei cu Ivanka Trump.

„Aceste afirmații sunt departe de adevăr și dacă Washington Post sau editorii acestei cărți ar fi verificat informațiile cu echipa Ivankai, ar ști acest lucru”, a declarat secretarul de presă adjunct, Judd Deere, într-o declarație pentru DailyMail.

"Astfel de opere servesc doar pentru a promova false povești de intrigă, nedemne de hârtia pe care sunt tipărite", a adăugat angajatul Ivankai. 

La rândul său, directorul de presă al Melaniei a subliniat că autorea nu ar fi verificat până la capăt informațiile publicate.

"Poveștile și sursele din această carte sunt false. Nici autorul, nici editorul nu au verificat faptele până la capăt, lăsand în mod convenabil cele mai ridicole și mai amăgitoare informații să ajungă la tipar. Prima Doamnă nu susține romanul deoarece nu a fost consultată în privința informațiilor prezentate în el", a specificat Stephanie Grisham pentru DailyMail.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri