Izabel Goulart
Divertisment

FOTO: Izabel Goulart, sursa Instagram

Izabel Goulart, în centrul atenției la Cannes. Brazilianca cu corp perfect a făcut furori într-o ținută nonconformistă

Festivalul de la Cannes a adus în prim plan actrițe și modele care au defilat în ținute care mai de care mai spectaculoase, iar printre acestea s-a numărat și Izabel Goular, fostul ”îngeraș” Victoria’s Secret.

Citește și: Izabel Goulart, brazilianca celebră pentru corpul ei perfect. Cum arată costumul ei de baie, care i-a cucerit pe fani

Izabel Goulart

În vârstă de 36 de ani, brazilianca și-a etalat trupul perfect într-o ținută nonconformistă. Mai exact, ea a îmbrăcat o pereche de jeanși și o bustieră, pe care a asortat-o cu un sacou oversized, pe care a ales să-l poarte descheiat și care a impresionat prin imprimeul deosebit.

Izabel Goulart
Izabel Goulart, brazilianca cu corp perfect, apariție seducătoare la Festivalul de la Cannes / Profimedia Images

Ba mai mult, modelul și-a completat ținuta cu un colier supradimensionat, auriu și cu cercei masivi. Evident, machiajul discret și zâmbetul au fost ”ingredientele” care i-au completat look-ul.

Citește și: Izabel Goulart, brazilianca cu corp perfect, filmată la călărie: “Cu ce ești îmbrăcată? Ce îi faci săracului cal?”

În imaginile respective, fanii au putut să-i admire abdomenul perfect, care este rezultatul orelor de sală.

În prezent, Izabel Goulart este logodită cu fotbalistul german Kevin Trapp și se spune că împreună formează unul dintre cele mai fit și sexy cupluri din showbiz.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri