Opening Ceremony and "Moonrise Kingdom" Premiere - 65th Annual Cannes Film Festival
Divertisment

Jane Fonda, apariție fabuloasă la 82 de ani: în cizme de latex și cu o atitudine ultra sexy în cel mai recent pictorial

Jane Fonda nu încetează să uimească cu look-ul său fresh nici la 82 de ani. După ce anul trecut a ajuns pe primele pagini ale ziarelor cu arestările sale de la prostestele legate de poluare și schimarile climatice, acum face furori cu ultimul pictorial.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița arată spectaculos: aceasta poartă un blazer combinat cu o rochie roșie marca Michael Kors, e accesorizata cu cercei Cartier, iar piesa de rezistență a look-ului ei sunt cizmele înalte și super sexy din latex. Cu o tunsoare cool, machiaj impecabil și o superflexibilitate și la 82 de ani, Jane Fonda dovedește că pentru ea vârsta nu este decât un număr.

Vedeta a mărturisit în cel mai recent număr la revistei Interview că nu și-a mai cumpărat haine de ani de zile și că poartă ținute și de acum 30 de ani.

VEZI ȘI: De ce a decis Jane Fonda să renunțe la operații estetice, la 82 de ani

Jane Fonda spune că s-a oprit din shopping pentru a face un bine planetei. “Am o mulțime de haine, așa că e ușor pentru mine. Acordați mai multă atenție la ceea ce cumpărați. Nu trebuie să mai irosim atâta. Trebuie să ne mulțumim cu mai puțin”, a spus actrița.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri