jane seymour fundatie
Divertisment

Jane Seymour, mandra de fiica ei. Cat de frumoasa este Katherine

Recent, Jane Seymour, vedeta serialului "Dr. Quinn, Medicine Woman", a marcat o aparitie publica rara alaturi de cei patru copii biologi si fiica adoptiva.

In varsta de 69 de ani, Jane a pasit pe covorul rosu al galei aniversare Open Hearts Foundation, alaturi de cei patru copii biologici ai sai, Katherine, Kristopher, Sean si John, dar si fiica adoptiva Jenni.

Katherine, in varsta de 38 de ani, si Sean, 34 de ani, sunt copiii actritei cu David Flynn, cu care a fost casatorita din 1981 pana in 1992. Jenni Flynn este fiica biologica a primului ei sot, pe care actrita o considera si trateaza ca pe propriul ei copil, ea specificand ca nu este adepta formularii "rude vitrege".

Gemenii Kristopher si John, 24 de ani, sunt copiii lui Seymour cu fostul sot, James Keach.

Asa cum era de asteptat, la gala Open Hearts Foundation cea care a atras atentia a fost Katherine, actrita si producator, cunoscuta pentru Once Upon a Time in Venice (2017), Blind Dating (2006) si La revolution francaise (1989). Imbracata intr-o rochie rosie si cu zambetul pe buze, tanara de 38 de ani a stralucit alaturi de fratii si mama ei.

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri