Jane Seymour și John Zambetti
Divertisment

Jane Seymour și John Zambetti / Foto: Profimedia

Jane Seymour, topită după iubitul la care nici nu mai spera: "Nu credeam că voi mai avea o relație. El e cel mai iubitor bărbat"

Jane Seymour a făcut câteva declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de John Zambetti (74 de ani), medic și muzician. Actrița de 73 de ani a recunoscut că nu mai spera la iubire și că renunțase la întâlniri. 

Jane Seymour a crezut că a terminat-o cu bărbații și cu tot jocul de-a întâlnirile. Asta până când l-a cunoscut pe John Zambetti. În timpul unei apariții la o emisiune tv, actrița din "Dr. Quinn" a vorbit despre relația cu Zambetti și și-a amintit cum și-a cunoscut iubitul "extraordinar".

Citește și: 73 de ani doar în buletin. Jane Seymour, în rochie scurtă și cizme cowboy, la gala CMT 2024. Atitudine și un tonus de invidiat

"Eram foarte, foarte singură și o prietenă mi-a spus: 'Trebuie să vii cu mine'. Și am mers. Uite, am 73 de ani, nu cred că voi mai avea o relație, nu se mai întâmplă", a spus Jane. Aceasta a mers cu prietena ei la un local din Malibu și a văzut un bărbat care a trecut pe lângă ea. I-a atras atenția, dar nu s-a gândit la nimic și a uitat de el. Soarta i-a vrut, însă, împreună.

La scurt timp, "un prieten comun, un rapper pe nume Shwayze, m-a sunat și mi-a spus că are un concert. M-a întrebat dacă vreau să merg și mi-a zis că are pe cineva pe care vrea să-l cunosc. Așa că am mers, eram acolo cu bunica lui Shwayze și tipul acesta îmi zice: 'Cred că ar trebui să ne cunoaștem', iar eu m-am uitat la el și i-am spus: 'Așa e'. Acesta e răspunsul corect, nu? Mi s-a spus că acolo trebuie să mă văd cu cineva".

Prietenii comuni și copiii lor i-au adus împreună

Pe scurt, Seymour și Zambetti au sfârșit prin a se vedea la ceai a doua zi și au stat de vorbă ore-n șir, astfel încât au ajuns să ia și cina. Din vorbă-n vorbă au aflat că rapperul care i-a adus împreună, fiul ei și fiul lui erau prieteni și obișnuiau să petreacă timp unul acasă la celălalt. Jane și John nu se întâlniseră niciodată, însă, mai ales că bărbatul fusese într-un mariaj fericit vreme de 43 de ani, până când soția lui s-a stins, scrie People. Prietenii comuni și copiii lor i-au adus astfel împreună.

Citește și: Jane Seymour, o frumusețe fără vârstă. Imagini cu ea din anii ’70, când era o tânără superbă, cuceritoare, care de abia cunoștea faima

"E cel mai minunat, extraordinar și iubitor bărbat. Este doctor și are o trupă rock de 60 de ani", a mai spus actrița despre partenerul ei.

În octombrie 2023, Jane nu se ferea să declare: "Trec prin cea mai fericită perioadă a vieții mele. Din multe puncte de vedere".

Înainte de a fi cu Zambetti, Seymour  a fost căsătorită de patru ori și de tot atâtea ori a divorțat. Are patru copii cu vârste cuprinse între 28 și 42 de ani.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri