jasmine
Divertisment

Jasmine Tookes și Juan David Borrero, Foto: Instagram

Jasmine Tookes și Juan David Borrero, nuntă cu fast în Ecuador. Cum arată rochia spectaculoasă, inspirată de cea a lui Grace Kelly

Jasmine Tookes, fostul îngeraș Victoria's Secret, și directorul executiv Snapchat, Juan David Borrero s-au căsătorit, iar imaginile de la nunta spetaculoasă din Ecuador au făcut înconjurul lumii.

Modelul american, în vârstă de 30 de ani și fiul vicepreședintelui ecuadorian, Alfredo Borrero, în vârstă de 31, au avut parte de o ceremonie ca în povesti la o biserică catolică din Quito, Ecuador, orașul natal al lui Borrero.

Biserica istorică din secolul al XVI-lea a fost transformată în totalitate pentru nunta fastuoasă, cu un decor plin de trandafiri albi, ceremonia devenind un moment plin de stil și bun gust, pe care invitații nu îl vor uita prea curând.

jasmine tookes (3)
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Andrea Bocelli și soția sa de 37 de ani, impecabili pe covorul roșu. Ce mândru și fericit e tenorul la brațul Veronicăi Berti!

De asemenea, rochia purtată de Jasmine Tookes a fost atracția principală a evenimentului, datorită asemănării cu cea purtată de prințesa Grace Kelly la nunta cu prințul Rainier III, ce a avut loc în Monaco, la 19 aprilie, 1956.

jasmine tookes (9)

Realizată de creatorul de modă, Zuhair Murad, rochia din dantelă, cu trenă lungă de 5 metri, ce a acoperit scările bisericii, a fost inspirată chiar de modelul faimos purtat de Grace Kelly, din dorința miresei.

jasmine tookes (13)

„Am vrut să-mi facă rochia din momentul în care am intrat în primul său show couture. I-am trimis inspirația și el a desenat cea mai frumoasă și atemporală rochie pe care am văzut-o vreodată”, a spus Jasmine Tookes despre rochia visurilor ei.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, declarații neașteptate despre Charlene: ”Aștept să se întoarcă acasă, e parte din viața mea!”

Cuplul s-a logodit în septembrie, anul trecut, după patru ani de relație, Tookes anunțând vestea pe Instagram printr-o serie de imagini care prezintă inelul ei personalizat de șapte carate, cu pietricele care scriau "Vrei să fii soția mea".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri