andrea bocelli
Divertisment

Andrea Bocelli, unul dintre marii tenori ai lumii / Foto: Profimedia

Andrea Bocelli și soția sa de 37 de ani, impecabili pe covorul roșu. Ce mândru și fericit e tenorul la brațul Veronicăi Berti!

Andrea Bocelli a bifat o apariție elegantă pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Celebrul tenor a fost însoțit de partenera sa de viață, Veronica Berti.

Andrea Bocelli a impresionat cu tonusul și costumul ales pentru apariția pe covorul roșu de la Veneția. Muzicianul de 62 de ani a fost întruchiparea eleganței masculine în ținuta bleumarin. Costumul din trei piese i-a venit ca turnat și a fost completat de o cămașă albă, clasică, o cravată albastră, ochelari de soare stil aviator și o pereche de mocasini. Acesta a afișat un zâmbet larg, încântat să participe la eveniment alături de soția sa.

andrea bocelli si sotia lui, veronica berti

Citește și: Maria Sharapova, apariție diafană pe covorul roșu de la Veneția. Cum arată rusoaica după ce s-a retras din sport

Veronica Berti, actriță de profesie, a ales o rochie roz, scurtă, care i-a pus în valoare picioarele lungi și frumoase. Și șatena de 37 de ani a fost la fel de vivace și de stilată ca partenerul ei. L-a lăsat pe acesta să strălucească și a părut mândră să fie la brațul lui.

Andrea Bocelli și Veronica Berti sunt căsătoriți din 2014, după o relație lungă, și au o fetiță de opt ani. Micuța i-a însoțit în Veneția, dovadă fiind pozele publicate de mama ei pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Festivalul de Film de la Veneția 2021. Ținutele spectaculoase purtate de vedete la ceremonia de deschidere

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri