88th Annual Academy Awards - Red Carpet
Divertisment

Jason Sudeikis are o nouă iubită după separarea de Olivia Wilde

Jason Sudeikis, fostul logodnic al Oliviei Wilde, are o nouă iubită. Cine este modelul care i-a cucerit inima

Jason Sudeikis, fostul logodnic al Oliviei Wilde, și-a refăcut viața. Potrivit presei internaționale, acesta are o relație cu modelul britanic Keeley Hazell.

Dacă Olivia Wilde s-a cuplat cu Harry Styles, alături de care s-ar fi mutat de curând, fostul logodnic al acestuia, Jason Sudeikis, și-a regăsit și el fericirea. În brațele modelului britanic Keeley Hazell, alături de care petrece mult timp.

”Când Jason a aflat că Olivia Wilde se întâlnește cu Harry, Keeley a fost unul dintre oamenii care i-au fost alături și l-au ajutat să treacă peste această perioadă. În tot acest timp, ea a fost înțelegătoare și l-a ajutat să depășească perioada grea, el fiind devastat.”, a povestit o sursă, potrivit The Sun.

Olivia Wilde și Harry Styles, de nedespărțit de când s-au afișat împreună. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Relația devine serioasă!”

”A invitat-o la o cină în Los Angeles, iar de la un flirt la un sărut n-a trecut timp. Sunt împreună de atunci, însă sunt la început.”, a mai adăugat sursa respectivă.

De asemenea, aceasta a precizat că Jason ar considera că este prea devreme pentru a intra într-o nouă relație, însă cei doi ”iau lucrurile încet”.

Cine este Keeley Hazell

Potrivit Page Six, tânăra care i-a cucerit inima lui Jason Sudeikis este modelul Keeley Hazell, care a devenit celebră în 2004, după ce a pozat pe pagina 3 a cotidianului The Sun. În 2009 a avut ultima apariție la acea rubrică, iar apoi și-a îndreptat atenția spre actorie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trei ani mai târziu, ea s-a mutat în Los Angeles, a luat cursuri de actorie și a primit roluri mici, între care în filmul ”Like Crazy”, alături de Jennifer Lawrence.

Olivia Wilde, apariție rară. Cum a fost surprinsă la doar câteva zile de când își îmbrățișa fostul partener

Actrița Olivia Wilde și comediantul Jason Sudeikis s-au despărțit după aproape zece ani de relație și șapte de logodnă, iar separarea a fost făcută în termeni amiabili, potrivit revistei People.

Cei doi au doi copii împreună, Otis Alexander, un băiețel de șase ani și Daisy, o fetiță de patru ani. Aceștia au început să iasă împreună după ce s-au cunoscut la o petrecere de final de sezon a emisiunii ”Saturday Night Live”.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri