*PREMIUM-EXCLUSIVE* Harry Styles and Olivia Wilde make their romance public at his agent's wedding in Southern California **WEB EMBARGO UNTIL 1:30 PM EST on January 6, 2021**
Divertisment

Credit foto: Profimedia Images

Olivia Wilde și Harry Styles, de nedespărțit de când s-au afișat împreună. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Relația devine serioasă!”

A trecut mai bine de o lună de zile de când Olivia Wilde și Harry Styles au dezvăluit că au o relație, iar acum ies la iveală noi detalii despre povestea lor de iubire.

Deși sunt foarte ocupați cu filmările pentru producția ”Don't Worry Darling”, cei doi profită de fiecare moment pentru a petrece timp împreună și sunt de nedespărțit, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Citește și: Dolph Lundgren, surprins cu logodnica cu 38 de ani mai tânără. Presa speculează că s-au căsătorit în secret

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Conform Daily Mail, ”lucrurile par foarte serioase” între cei doi, iar în ultima perioadă, de când au confirmat relația, cei doi ”își petrec tot timpul liber împreună”.

Deși lucrează împreună și petrec ore în șir pe platourile de filmare, Olivia Wilde și Harry Styles au dat dovadă de profesionalism și nu și-au stânjenit colegii cu gesturi tandre.

În imaginile surprinse pe platourile de filmare, cei doi apar înconjurați de colegii lor și par să păstreze o oarecare distanță.

Olivia și Harry au creat acest mediu plin de iubire și cald”, a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit Daily Mail.

Citește și: Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au despărțit după șapte ani de logodnă: ”Copiii sunt prioritatea lor în acest moment!”

”Toată lumea a iubit să lucreze cu ei. Ea își ia munca foarte în serios”, a mai adăugat sursa respectivă.

Olivia și Harry au fost surprinși ținându-se de mână pentru prima oară la nunta unor prieteni, în luna ianuarie. Cei doi s-ar fi apropiat, însă, în toamna anului 2020, la câteva luni după ce actrița s-a despărțit de actorul Jason Sudeikis.

Olivia are alături de Jason Sudekis doi copii, și anume Otis, de șase ani și Daisy, de patru ani.

Credit foto: Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri