jennifer aniston (4)
Divertisment

Jennifer Aniston / Foto: Profimedia

Jennifer Aniston a revenit la coafura pe care chiar ea a făcut-o celebră. Tunsoarea Rachel, pusă în evidență de o ținută simplă

Jennifer Aniston a furat toate privirile la Globurile de Aur 2024. Deși a îmbrăcat o rochie foarte simplă, părul a fost "vedeta", căci actrița de 54 de ani a revenit la coafura pe care chiar ea a făcut-o celebră pe vremea serialului "Friends".

Citește și: Globurile de Aur 2024. Cele mai bine îmbrăcate vedete care au atras toate privirile pe covorul roșu

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / Foto: Profimedia

"The Rachel" este tunsoarea bob în straturi care a făcut furori în 1994, când Aniston a apărut în rolul lui Rachel Green și pe care femeile din toată lumea au cerut-o la saloane. Acum, 30 de ani mai târziu, Jennifer a abordat o variantă mai modernă a coafurii.

Tocmai pentru a lăsa ca părul să fie în prim-plan, la nivelul ținutei nu a exagerat în vreun fel. Dimpotrivă, a pus pe ea o rochie neagră, fără bretele, frumos mulată pe silueta ei subțire, semnată Dolce & Gabbana. Actrița a purtat doar câteva bijuterii simple.

În trecut, Jennifer spusese că tunsoarea Rachel nu a fost cel mai bun look al ei, dar iată că varianta ei modernă îi place mult mai tare.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, în "Friends" / Foto: Profimedia

Citește și: Cele 4 lucruri simple pe care le face Jennifer Aniston pentru a purta și la 54 de ani haine măsura XS: “Mă resimt când nu mă odihnesc”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri