Globurile de Aur 2024. Cele mai bine îmbrăcate vedete/ Profimedia
Moda

Globurile de Aur 2024. Cele mai bine îmbrăcate vedete/ Profimedia

Globurile de Aur 2024. Cele mai bine îmbrăcate vedete care au atras toate privirile pe covorul roșu

Cea de-a 81-a ediţie anuală a premiilor Globul de Aur a oferit momente stilistice deosebite, de la Margot Robbie într-o rochie roz Armani Privé inspirată de „Barbie”, la Timothée Chalamet într-o ţinută Celine de un negru strălucitor.

Amanda Seyfried a purtat o ţinută Armani Privé, Sarah Snook a avut o fundă în păr cu dantela neagră Prabal Gurung, iar Hailee Steinfeld a optat pentru o panglică cu fundiţă în păr pentru a accentua rochia ei de la Prada. Doamnele în roşu au dominat, de asemenea, noaptea, de la Florence Pugh în Valentino şi Ayo Edebiri în Prada, la Michelle Yeoh în Bottega Veneta şi Rachel Brosnahan într-o rochie frumos croită de Sergio Hudson.

Taylor Swift 

Vedeta "Eras Tour" a evitat covorul roşu pentru a se strecura în linişte la Globurile de Aur, dar alegerea sa vestimentară nu a fost deloc discretă. Nominalizată la categoria "realizări cinematografice şi de box office" pentru "Taylor Swift: The Eras Tour", rochia ei de culoare verde strălucitor, semnată Sabato De Sarno de la Gucci, a fost împodobită peste tot cu paiete, în timp ce bijuteriile sale de la De Beers totalizau peste 33 de carate de diamante albe. Swift a completat look-ul cu pantofii stiletto Kate de Christian Louboutin din piele verde.

Taylor Swift/ Profimedia
Taylor Swift/ Profimedia

Citește și: Eleganța, transparențele și paietele, perfect integrate în ținutele a patru dive din noua generație. Selena, Hailey, Kendall și Dua

Margot Robbie

Stilistul lui Robbie, Andrew Mukamal, a lucrat cu Giorgio Armani, care a creat rochia cu paiete roz şi şal de tul a producătoarei/vedetă din "Barbie", care a fost inspirată de fapt de ţinuta unei păpuşi "SuperStar Barbie", creată în 1977. Look-ul a fost accentuat cu bijuterii Lorraine Schwartz, cercei şi un inel cu 33 de carate de diamante albe şi roz, evaluate la peste 3 milioane de dolari, şi a fost completat cu pantofi roz satinat de Manolo Blahnik.

Margot Robbie/ Profimedia
Margot Robbie/ Profimedia

Issa Rae 

Într-o mare de rochii negre, roz şi roşii, Issa Rae a ieşit în evidenţă în portocaliul metalic al rochiei sale brodate cu paiete geometrice, din colecţia de primăvară 2024 a lui Pamella Roland. Ea a asortat look-ul cu bijuterii cu diamante şi aur de la Noudar Jewels din Qatar.

Issa Rae/ Profimedia
Issa Rae/ Profimedia

Jennifer Lopez 

Look-ul romantic al lui Lopez a fost creat de surorile designer Nicole şi Felicia Chang, cu sediul în Taiwan, a căror marcă Nicole + Felicia excelează în materie de ţinute de lux pentru mirese şi ocazii speciale. La fel ca Rosamund Pike, Lopez a ales bijuterii de la Maison Boucheron, inclusiv un inel cu colibri, despre care a lăsat să se înţeleagă că este un ou de Paşte pentru un proiect viitor.

Jennifer Lopez/ Profimedia
Jennifer Lopez/ Profimedia

Citește și: Ținute elegante și electrizante! Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile Harper's Bazaar

Timothée Chalamet 

Mulţi bărbaţi au evitat cravatele duminică seară, dar starul din "Wonka" a înţeles totuşi misiunea, ridicând miza cu celelalte elemente ale acestui look semnat Celine. Ţinuta lui Chalamet a constat dintr-un sacou brodat din gabardină de lână, pantaloni de smoching asortaţi, un top cu croială şi cizme Chelsea de la Celine, asortate cu un colier din aur alb, ceramică neagră şi diamante de la Cartier, precum şi cu ceasul Clash de la Cartier.

Timothee Chalamet/ Profimedia
Timothee Chalamet/ Profimedia

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a optat pentru o rochie clasică, neagră, fără bretele, semnată Dolce & Gabbana. Actrița a purtat doar câteva bijuterii simple, lăsând în prim-plan rochia elegantă. 

Jennifer Aniston/ Profimedia
Jennifer Aniston/ Profimedia

Emma Stone

Emma Stone a atras toate privirile pe covorul roșu într-o rochie strălucitoare, brodată cu paiete, care prezenta un decolteu generos. Piesa vestimentară, semnată Louis Vuitton, s-a mulat perfect pe silueta ei, aceasta combinând totul cu o pereche de sandale cu toc nude. 

Emma Stone/ Profimedia
Emma Stone/ Profimedia

Natalie Portman

Actrița Natalie Portman a purtat o ținută ruptă parcă dintr-un basm. Rochia Dior, cu un imprimeu floral strălucitor, s-a mulat perfect pe formele ei, punându-i în evidență siluetă. Întregul look a fost completat de o pereche de cercei și un inel prețios. 

Natalie Portman/ Profimedia
Natalie Portman/ Profimedia

Selena Gomez

Selena Gomez a optat pentru o rochie Giorgio Armani roșie, cu tiv asimetric și decupaje accentuate în zona decolteului. Ea și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi Christian Louboutin din piele lăcuită și bijuterii Bulgari. 

Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez/ Profimedia

La cea de-a 81-a ediţii a Globurilor de Aur "Oppenheimer" a fost marele câştigător cu cinci victorii, urmat de serialul "Succession" cu patru.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?