Jennifer Aniston/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Aniston/ Profimedia

Jennifer Aniston, adevărul despre anii în care s-a chinuit să rămână însărcinată: ”Am făcut FIV, am băut ceaiuri chinezești!”

După ani de zile de speculații, în care s-a spus ba că este însărcinată, ba că a ales cariera în detrimentul familiei, Jennifer Aniston a rupt tăcerea. Într-un interviu pentru Allure, actrița a povestit că a încercat ani de zile la rând să rămână însărcinată, însă nu a reușit: ”A fost un drum cu multe provocări pentru mine.”, a spus ea, dezvăluind, de asemenea, că a încercat chiar și fertilizarea in vitro.

În cadrul unui interviu pentru Allure, actrița, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că a încercat să rămână însărcinată, ba chiar a făcut eforturi mari în acest sens, însă au fost în zadar. 

”Când aveam 30-40 de ani, am trecut prin momente dificile. Dacă n-aș fi trecut prin ele, însă, n-aș fi devenit cine sunt astăzi.”, a povestit Jennifer Aniston, mărturisind, de asemenea, că a încercat ani la rând să rămână însărcinată.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prietenie de cinci stele! Jennifer Aniston și amicii ei celebri, vacanță de vis în Bahamas. Au fost pozați de paparazzi la întoarcere

După ani de zile în care se vorbea în presă despre faptul că Aniston avea o burtică proeminentă, acum a ieșit la iveală adevărul. Actrița a încercat să rămână însărcinată: ”Am făcut fertilizare in vitro, am băut ”ceaiuri chinezești”, orice. Vomitam totul.”, a mărturisit actrița, adăugând: ”Aș fi dat totul persoanei care mi-ar fi spus: ”Congelează-ți ovulele, fă-ți o favoare.” Dar pur și simplu nu m-am gândit la asta. Așadar, aici sunt astăzi. Am pierdut acel tren,”, a mărturisit Aniston.

”Nu am regrete. De fapt, acum mă simt cumva eliberată pentru că nu mai sunt acele întrebări: ”Oare pot? Poate, poate, poate. Nu mă mai gândesc la asta!”, a mai mărturisit actrița.

Citește și: Cum a reacționat Monica Lewinsky după ce Jennifer Aniston a numit-o “una dintre persoanele devenite faimoase pentru că nu fac nimic”

Jennifer Aniston a recunoscut, de asemenea, că a fost dureros pentru ea să citească acele titluri despre faptul că ar avea o burtică de gravidă sau că este egoistă pentru că a fost interesată doar de carieră.

”Printre altele, a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soțul meu (la acea vreme Justin Theroux, n.r.) m-a părăsit doar pentru că nu i-am făcut un copil. Toate au fost doar minciuni.”, a declarat ea.

 

Etichete: jennifer aniston

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri