Jennifer aniston si jason bateman
Divertisment

Jennifer Aniston și-a luat rămas bun de la Jason Bateman și familia acestuia. / Foto: Profimedia

Prietenie de cinci stele! Jennifer Aniston și amicii ei celebri, vacanță de vis în Bahamas. Au fost pozați de paparazzi la întoarcere

Unele dintre cele mai în vogă vedete de la Hollywood au legat o prietenie adevărată. Jennifer Aniston, Jimmy Kimmel, Jason Bateman și Sean Hayes, alături de copii și soții, au petrecut o vacanță relaxantă în Bahamas.

Dacă fotoreporterii nu le-au luat urma pe insulă, la întoarcerea cu un avion privat, pe aeroportul din Los Angeles, vedetele au fost fotografiate minute în șir. Relaxați, zâmbitori, îmbrăcați casual, de parcă au sărit de pe plajă direct în aeronavă, starurile s-au despărțit cu îmbrățișări și pupici, după care și-au luat bagajele și s-au îndreptat fiecare spre casa lui. 

jennifer aniston, jason bateman
Jennifer Aniston l-a îmbrățișate pe Jason Bateman la plecare. / Foto: Profimedia

Citește și: Cum a reacționat Monica Lewinsky după ce Jennifer Aniston a numit-o “una dintre persoanele devenite faimoase pentru că nu fac nimic”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jennifer Aniston și Jason Bateman sunt prieteni buni de aproape 30 de ani, au jucat în câteva filme împreună și au petrecut câteva vacanțe de familie în formulă extinsă. Jimmy Kimmel și Sean Hayes sunt și ei apropiați de cei doi actori de top și, nu de puține ori, au petrecut weekenduri la unul dintre ei acasă.

jennifer aniston jason bateman jimmy kimmel sean hayes bahamas
Jennifer Aniston, relaxată, îmbrăcată casual, la întoarcerea din Bahamas. / Foto: Profimedia

În timpul vacanței din Bahamas, doar Jennifer a postat pe Instagram un selfie de pe plajă, fără a da detalii despre locul în care se află și despre gașca cu care se distrează. 

Citește și: Cum arată Jennifer Aniston într-o pauză de la filmări, în Hawaii. Actrița se mândrește cu o siluetă de invidiat la aproape 53 de ani

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri